Μια ανάρτηση για τα 57α γενέθλιά του έκανε ο Μάρκος Σεφερλής, δηλώνοντας ευτυχής που «δεν μεγάλωσε». Αφού μοιράστηκε φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, τα νεανικά του χρόνια, αλλά και από το σήμερα, ο κωμικός εξομολογήθηκε πως παραμένει «παιδί» σε ενέργεια, κέφι, ζωντάνια, ενώ τόνισε ότι η σκηνή για εκείνον είναι ένα «ατέλειωτο παιχνίδι».
Όπως έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στο Instagram: «Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω κι ας κλείνω σήμερα τα 57. Χαίρομαι που παραμένω παιδί σε όλα μου. Στο κέφι, στην ενέργεια, στη ζωντάνια, στη συμπεριφορά μου απέναντι στους συνανθρώπους μου και κυρίως στην πίστη μου σε ανθρώπινες αξίες και ιδανικά. Και χαίρομαι που μπορώ να ''παίζω'' ακόμα επάνω στη σκηνή σαν να βρίσκομαι σε κάποια αλάνα της Κορίνθου, όπου μεγάλωσα. Γιατί για μένα όλο αυτό που έχω επιλέξει να κάνω στη ζωή μου είναι ένα ''ατέλειωτο παιχνίδι''. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα μου από τότε. Το μόνο που έχει αλλάξει σήμερα στα 57 μου, είναι ότι δεν μπορεί να με μαζέψει ''απ’ τον δρόμο η μάνα'' και μπορώ να απολαμβάνω αυτό το υπέροχο «παιχνίδι» μαζί σας για ώρες, για μέρες, για μήνες, για χρόνια. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας και για όσα μου έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.