O Πάνος Μουζουράκης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην κόρη του.
Ο τραγουδιστής ένωσε τη φωνή του με την Έλενα Παπαρίζου σε ένα event που διοργάνωσε γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός κι οι κάμερες των εκπομπών ήταν εκεί για να εξασφαλίσουν δηλώσεις τους.
Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως η κόρη του ήρθε να καλύψει το κενό που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1grizbs59ip)
«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή, γέμισε το κενό που ένιωθα στην ψυχή μου τόσο καιρό και ήρθε να πάρει τη θέση της στην καρδιά μου για να επιστρέψω στην οικογένειά μου, από την οποία λείπω από τα 17», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Από τη μεριά της, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Αγαπιόμαστε πάρα πολύ, αγαπώ πολύ και τη γυναίκα του. Είμαι χαρούμενη για ό,τι έχει κάνει ο Πάνος και για όλα τα καινούργια, που έρχονται στη ζωή του, όπως αυτό το μικρό λαμπερό πλασματάκι που έχει έρθει».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.