Ο Σταύρος Ζαλμάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε σε μια φανατική θαυμάστρια που είχε κάποτε.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, δήλωσε: «Ποτέ δεν απασχόλησα τη δημοσιότητα με την προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να κάνω κατάχρηση της δημοσιότητάς μου, δεν ήθελα να γίνομαι μαϊντανός».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», όπου συμμετείχε. «Το "Άγγιγμα Ψυχής" κάνει ρεκόρ τηλεθέασης 75%. Διαχειρίστηκα δύσκολα την επιτυχία της σειράς», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwi9hm5m59vt)
Τέλος, μίλησε για μια φανατική θαυμάστριά του, που τον παρενοχλούσε έντονα. «Έχω φτάσει στον εισαγγελέα λόγω παρενοχλήσεων που δεχόμουν από θαυμάστρια. Δεν φοβήθηκα, απλά ήταν ενοχλητικό να χτυπάει το τηλέφωνό μου κάθε 30 δευτερόλεπτα», ανέφερε.
Πρόσθεσε μάλιστα: «Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν καλά ψυχικά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή σταμάτησε, μετά από 1-2 χρόνια». Ειδήσεις σήμερα:
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.