H Έλλη Κοκκίνου έκανε δηλώσεις και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.
Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η οποία την συνάντησε στα backstage του Madwalk 2022.
Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα παρουσιάσει στο σόου. «Το τραγούδι που θα παρουσιάσω είναι έκπληξη. Είναι δικό μου, είναι ένα αγαπημένο παλιό τραγούδι σε μια ωραία διασκευή», είπε.
Αναφορικά με τα ρούχα και το στυλ της, δήλωσε: «Εννοείται πως έχω πέσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Βλέπω φωτογραφίες από παλιά και λέω "τι σκεφτόμουν τότε;". Έχω δώσει πολλά χρήματα για ρούχα, έχω χάσει το λογαριασμό».
Δείτε μετά το 00:50
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozn25aiafwp)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο γιος της δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο Μadwalk. «Ο γιος μου δεν θα έρθει να με δει, γιατί έχει σχολείο την επόμενη μέρα και βαριέται αφόρητα».
Tέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή και στην ερώτηση αν είναι «ελεύθερη κι ωραία», αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη. «Για το "ωραία" σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ελεύθερη είμαι, το "ωραία" εσείς θα το κρίνετε. Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες, όχι πάντα όμως», είπε κλείνοντας.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.