ΟΓιώργος Κιμούλης μίλησε για την θεατρική του παράσταση και τόνισε πως ποτέ δεν έφυγε από το θέατρο, οπότε είναι άστοχο να κάνει κανείς λόγο περί «επιστροφής».
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε πως έχει να παίξει στο θέατρο δύο χρόνια και ο λόγος δεν ήταν οι καταγγελίες εναντίον του.
«Έχω ακούσει αυτό το περί "επιστροφής". Κάποιος επιστρέφει, όταν από κάπου φεύγει, εγώ δεν έχω φύγει από κάπου», τόνισε αρχικά.
«Έχω δύο χρόνια που δεν έχω παίξει στο θέατρο. Τον πρώτο χρόνο ήταν η καραντίνα που δεν έπαιζε έτσι κι αλλιώς κανείς και τον δεύτερο χρόνο ήταν η ταινία μου. Η ταινία ολοκληρώθηκε και αποφάσισα να κάνω αυτό, το οποίο θα έκανα πριν κλείσουν τα θέατρα», εξήγησε στη συνέχεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowcmcoguuah)
Τέλος, κατέληξε στο στοιχείο που θεωρεί αναγκαίο να έχει κανείς για να μπει στον χώρο της υποκριτικής. «Η συλλογικότητα ίσως είναι το πιο αναγκαίο σε αυτή τη δουλειά. Είναι όμως, δύσκολο να επιτευχθεί, ιδίως στη σημερινή εποχή που ο άνθρωπος πιστεύει ότι το συλλογικό σχεδόν κονιορτοποιεί το ατομικό του. Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει πειστεί πως η συλλογικότητα διαλύει την προσωπικότητά του και την αυτονομία του. Λάθος. Ελπίζω οι νέες γενιές να το καταλάβουν αυτό και να ανατρέψουν αυτή τη νοοτροπία», σημείωσε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.