Ο ηθοποιός που υποδύεται τον «Αστέρη» παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς.
«Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου "βαράμε". Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία του χαρακτήρα του στη σειρά και εξήγησε πως οι επιλογές του Αστέρη από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι για το καλό του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnjp28eh3kpd)
«Θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή κι αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».
Τέλος, ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε στον δικό του γάμο και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του.
«Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.