Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην δύσκολη περίοδο, όταν χρειάστηκε να προστατέψει την σύζυγό του, Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.
«Να μην πέφτουμε στο μπουνίδι για να πείσουμε κάποιον για κάτι, δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό, αλλά μερικές φορές δεν σε αφήνουν και να αγιάσεις. Έχουν ξεσαλώσει μερικοί άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι ημίθεοι ή θεοί και εκεί θέλει ένα φρένο», τόνισε αρχικά, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Ανφερόμενος στη συνέχεια στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος ανέφερε: «Στενοχωριέμαι, αλλά πρυτανεύει η τιμωρία. Να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι, εφόσον τα κάνανε όλα αυτά και αποδειχθούν στο δικαστήριο, ώστε να μην μπορούν κι άλλοι να κάνουν τον καμπόσο σε αδύναμους ανθρώπους».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους