Έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα όσο περνάει ο καιρός στο Big Brotherκαι τα στρατόπεδα ανταλλάσουν διαρκώς πυρά μέσα στο σπίτι.
Αυτή τη φορά αφορμή για τη νέα ένταση στάθηκε το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Παναγιώτη Πέτσα στο live της Παρασκευής. Η Ανχελίτα θεώρησε ότι θα είναι μάλλον ο Ισίδωρος Δούνης κι η Μαίρη Βαρσάμη κι ότι θα γίνει μακελειό με τις αντιδράσεις τους, προκαλώντας ένα νέο κύκλο αντιδράσεων.
«Ο Ισίδωρος και η Μαίρη ίσως είναι υποψήφιοι μαζί με μένα. Εκεί θα γίνει μακελειό, εδώ μέσα θα γίνει μακελειό. Μου κάνει εντύπωση που η Μαίρη αναγνωρίζει την ειρωνεία του Πάνου και όχι τους Ισίδωρου ας πούμε. Υπάρχει επιλεκτική αντίληψη, ακοή και όραση», είπε αρχικά η Ανχελίτα.
Στη συνέχεια πρόσθεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας: «Είμαστε σε δύο στρατόπεδα, είναι το πορτοκαλί δωμάτιο, είναι και το ροζ δωμάτιο. Όταν λέω στρατόπεδα, εννοώ ομάδες ανθρώπων, που έχουν κοινά μεταξύ τους. Εμείς στο ροζ δωμάτιο έχουμε συγκεκριμένα κοινά θέματα και το άλλο δωμάτιο έχει τους δικούς του λόγους να συζητά για άλλα θέματα».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».