Οι 17 πλέον, υποψήφιοι του διαγωνισμού, ετοιμάζονται για την 4η εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που ωστόσο θα είναι η πρώτη εξωτερική. Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα αλλά και αρκετό κρύο, φιλοξενούμενοι στο Grecotel Cape Sounio, απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.
Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες.
Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef του ξενοδοχείου Grande Bretagne και ο Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace.
Οι δύο διακεκριμένοι chef, φέρνουν στη θεματική εβδομάδα την οπτική της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας το γαστριμαργικό τους έργο στη σκιά του άγρυπνου φρουρού του ελληνικού πνεύματος. Όπως θα δείτε στο βίντεο δεν λείπουν και τα ευτράπελα από το επεισόδιο αφού διαγωνιζόμενος μπέρδεψε τον ναό του Ποσειδώνα με τον Παρθενώνα:
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.