Τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αγαπημένο της θα ανέβει η πρώην παίχτρια τουSurvivorΕλισάβετ Δοβλιατίδου. Το μοντέλο που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και διατροφολόγο, Αντώνη Γαλάτη.
Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σήμερα στην εφημερίδα Espresso και αναφέρει πως ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φωκαία, περιοχή μόνιμης κατοικίας και των δυο.
Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του και παρά την απόφασή του να παντρευτεί αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.