Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δήμητρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα έβαλε χέρι στα οπίσθια της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το καυτό κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα. Δείτε το δημόσιο χούφτωμα της Κατερίνας Δαλάκα από τον Δημήτρη Φιντιρίκο στο βίντεο του Mykonos Live TV.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.