Το Ισραήλ βρίσκεται σε επαφή με «τουλάχιστον 10 χώρες» αναφορικά με τη μεταφορά της πρεσβείας τους στην Ιερουσαλήμ, επιβεβαίωσε σήμερα η υφυπουργός Εξωτερικών της χώραςΤζίπι Χοτόβελι.
«Έχουμε επαφές με τουλάχιστον 10 χώρες ορισμένες εκ των οποίων στην Ευρώπη» αναφορικά με τη μεταφορά της πρεσβείας τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, επισήμανε η Ισραηλινή υφυπουργός στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο.
Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε λίγο μετά την ανακοίνωση από τη Γουατεμάλα περί μεταφοράς της πρεσβείας της στην Ιερουσαλήμ.
Η υφυπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ δεν γνωστοποίησε τα ονόματα των χωρών που πιθανόν ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ και της Γουατεμάλας.
Το κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο του Ισραήλ, επικαλούμενο ισραηλινές διπλωματικές πηγές, αναφέρθηκε σε χώρες όπως η Ονδούρα, οι Φιλιππίνες, η Ρουμανία και το Νότιο Σουδάν μεταξύ των κρατών που ενδέχεται να πάρουν μια τέτοια πρωτοβουλία.
Ωστόσο, όπως μεταδόθηκε από το κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο, προς το παρόν γίνεται λόγος για επαφές κι όχι συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις για τη μεταφορά στο εγγύς μέλλον των πρεσβειών αυτών των χωρών στην Ιερουσαλήμ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.