Πήραν το αεροδρόμιο της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές οι Ιρακινοί
Επίλεκτες ιρακινές δυνάμεις εισέβαλαν σήμερα σε συνοικία της δυτικής Μοσούλης για πρώτη φορά
Οι ιρακινές δυναμεις έχουν πλέον θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό τους το αεροδρόμιο της Μοσούλης, μετά την εκκαθάριση της ζώνης του αεροδρομίου και από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν αφήσει πίσω τους οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), δήλωσε σήμερα ιρακινός στρατηγός στο AFP.
"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το αεροδρόμιο έχει απελευθερωθεί πλήρως", δήλωσε ο στρατηγός Αμπάς αλ Τζουμπούρι, διοικητής της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης (FIR) του υπουργείου Εσωτερικών, υπό την ηγεσία της οποίας έγινε η επίθεση στο αεροδρόμιο.
Την ίδια ώρα άλλος στρατιωτικός αξιωματούχος δήλωσε στο AFP ότι οι επίλεκτες ιρακινές δυνάμεις εισέβαλαν σήμερα σε συνοικία της δυτικής Μοσούλης για πρώτη φορά εδώ και τέσσερις μήνες που έχουν εξαπολύσει την επιχείρησή τους για την ανακατάληψη της πόλης αυτής από το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Σάμι αλ Αρίντχι, υπολοχαγός των επίλεκτων ιρακινών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας, δήλωσε ότι οι άνδρες του ανακατέλαβαν μια στρατιωτική βάση και ένα χωριό στη νοτιοδυτική Μοσούλη και εισέβαλαν σε μια κατοικημένη συνοικία της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Ιράκ, την οποία κατέλαβαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους το 2014.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.