Βίντεο: Σάλος στη Ρώμη για το «πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη»

Βίντεο: Σάλος στη Ρώμη για το «πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη»

Η επιλογή της δημάρχου απο το κίνημα των 5 αστέρων δεν άρεσε σε πολλούς

Βίντεο: Σάλος στη Ρώμη για το «πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη»
Την έντονη αντίδραση των κατοίκων της Ρώμης προκάλεσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε από το δήμο στην πιάτσα Βενέτσια.

Ο λόγος ήταν ότι η δήμαρχος Βιρτζίνια Ράτζι επέλεξε έναν πολύ φτωχό στολισμό που λόγω και του μεγέθους του δέντρου ήταν ακόμα πιο εμφανής.

Στο διάδικτυο, μάλιστα, αναρτήθηκαν και βίντεο που συνέκριναν το δέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας με άλλες «ανταγωνίστριες» πόλεις όπως το Τορίνο, το Μιλάνο και η Νάπολη.


Κλείσιμο

«Θα ήταν καλύτερο να μην είχατε βάλει τίποτα αντί για αυτόν τον τρόμο. Και μετά αναρωτιέστε γιατί οι τουριστές δεν επιλέγουν τη Ρώμη» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά μηνύματα στο Facebook.

Αρκετοί επίσης δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν για «σημάδι των καιρών» καθώς η δήμαρχος της Ρώμης προέρχεται από το κίνημα των 5 αστέρων του Μπέπε Γκρίλο που είναι αντίθετος σε περιττά έξοδα.

Μετά τις αντιδράσεις η Ράτζι υποχρεώθηκε να απαντήσει προσθέτοντας στο δέντρο ένα αστέρι στην κορυφή και περισσότερα λαμπιόνια κίνηση που ωστόσο δεν έμεινε πάλι χωρίς κριτική με ορισμένους να λένε ότι «τουλάχιστον προηγουμένως είχαμε το πιο άσχημο δέντρο στην Ευρώπη, τώρα έχουμε ένα δέντρο όπως όλοι οι άλλοι».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης