Συγκίνηση: Το τελευταίο αντίο ενός αφοσιωμένου σκυλιού στο ετοιμοθάνατο αφεντικό του...

Συγκίνηση: Το τελευταίο αντίο ενός αφοσιωμένου σκυλιού στο ετοιμοθάνατο αφεντικό του...

Ο μικρός φίλος του 33χρονου, μόλις ήρθε σε επαφή με το αφεντικό του άρχισε να γρυλίζει απελπισμένα και να κουνάει την ουρά του με αμηχανία

Συγκίνηση: Το τελευταίο αντίο ενός αφοσιωμένου σκυλιού στο ετοιμοθάνατο αφεντικό του...
To γύρω του διαδικτύου κάνει το βίντεο ενός σκυλιού, όπου έρχεται σε επαφή για τελευταία φορά με το ετοιμοθάνατο αφεντικό του, στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς του 33χρονου  Ryan Jessen, γνωρίζοντας την αδυναμία και την αγάπη που είχε ο νεαρός άντρας στο σκυλί του, αποφάσισαν να ζητήσουν από το νοσοκομείο να τους επιτρέψει την είσοδο του, ώστε ο αφοσιωμένος μικρός φίλος να μπορέσει να δει και να αποχαιρετίσει τελευταία φορά το αφεντικό του.

Τον περασμένο μήνα, ο 33χρονος Ryan Jessen νιώθοντας έντονη ημικρανία αποφάσισε να επισκεφτεί  το νοσοκομείο, όπου τελικά νοσηλεύτηκε καθώς διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον θεραπεύσουν και ο νεαρός άντρας τελικά δεν συνήλθε ποτέ. Τη στιγμή εκείνη ήταν, που οι συγγενείς πήραν την απόφαση να ζητήσουν από το νοσοκομείο αυτή τη χάρη.

Ο μικρός φίλος του 33χρονου, μόλις ήρθε σε επαφή με το αφεντικό του άρχισε να γρυλίζει απελπισμένα και να κουνάει την ουρά του με αμηχανία.
Κλείσιμο
 
Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει τη συγκίνηση πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού το έχουν δει πάνω από 8 εκατομμύρια άνθρωποι και έχει πάνω από 80000 shares.

Η αδερφή του άτυχου νέου θέλοντας να εξηγήσει το λόγο που φέρανε το μικρό φίλο του αδερφού της στο νοσοκομείο αναφέρει στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα για εμάς και μας άφησε να φέρουμε το σκυλί του αδερφού μου, ώστε να του πει ‘’αντίο’’  και να ξέρει το λόγο που ο άνθρωπος αυτός δε θα γυρίσει ποτέ σπίτι». 

Για την ιστορία η μικρή σκυλίτσα μένει πλέον με την αδερφή του άτυχου άντρα και όπως λέει και η ίδια ‘’αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας μας’’.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης