η κυβέρνηση Ερντογάν μελετά την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος. Όμως και οι χρήστες του Twitter στην Τουρκία φαίνεται ότι συμφωνούν με την κυβέρνηση της χώρας αφού το Hashtag #Idamistiyorum (θέλω θανατική ποινή) έγινε top trend στο Twitter στη γειτονική χώρα.
Ο Μεχμέτ Μουεζίνογλου, αναπληρωτής επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εισάγει νομοσχέδιο για την εκτέλεση των στρατιωτικών που στασίασαν.
Κλείσιμο
«Εμείς θα υποβάλλουμε μία πρόταση που θα απαιτήσει την εκτέλεση όλων όσοι έχουν εμπλακεί στην απόπειρα πραξικοπήματος»
, έγραψε ο Μουεζίνογλου στο Twitter. Μετά την σχετική ανάρτηση το hashtag #Idamistiyorum έγινε trend στο Twitter με περισσότερα από 23.000 retweets.
Η κυβέρνηση Ερντογάν μελετά την επαναφορά της θανατικής ποινής μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου που άφησε περισσότερους από 260 νεκρούς και 1.000 τραυματίες.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.