Τι συμβαίνει όταν ένα πεινασμένο μωρό περνάει ένα άγαλμα για... τη μαμά του;

Τι συμβαίνει όταν ένα πεινασμένο μωρό περνάει ένα άγαλμα για... τη μαμά του;

H κουλτούρα... ανοίγει την όρεξη

Τι συμβαίνει όταν ένα πεινασμένο μωρό περνάει ένα άγαλμα για... τη μαμά του;
Τα μουσεία έχουν αμέτρητους φίλους ανα την υφήλιο, οι οποίοι λατρεύουν να περνούν ώρες ολόκληρες εξερευνώντας τις αίθουσές τους. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που τα βρίσκουν απίστευτα βαρετά και αποπνικτικά, ενώ οι αυστηροί κανόνες περί ησυχίας τα καθιστούν «εφιάλτη» για την πλειοψηφία των παιδιών.

Ωστόσο, για έναν μικρό μπόμπιρα που επισκέφθηκε το μουσείο με τη μαμά του, η εμπειρία αποδείχτηκε μάλλον ευχάριστη. Το τρισχαριτωμένο μωράκι, πεινασμένο από την πολύωρη βόλτα του, ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της μαμάς του και κόλλησε το προσωπάκι του στο γυμνό στήθος ενός αγάλματος, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να θηλάσει.

Το στιγμιότυπο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ενός παρευρισκόμενου, με τις φωτογραφίες να δείχνουν τη μαμά του μωρού να ξεσπά σε γέλια και να προσπαθεί να συγκρατήσει το πεινασμένο μωράκι. 

Οι εν λόγω φωτογραφίες, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και παλαιότερα, αναδημοσιεύτηκαν από τη σελίδα Life of Dad στο Facebook και σύντομα έγιναν viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και εκατοντάδες σχόλια στα social media.

Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης