Θαυματουργή αλλαγή του αγοριού που βρέθηκε υποσιτισμένο στη Νιγηρία

Θαυματουργή αλλαγή του αγοριού που βρέθηκε υποσιτισμένο στη Νιγηρία

Η φωτογραφία του τότε είχε γίνε viral στο διαδίκτυο – Σήμερα απολαμβάνει την στοργή και την φροντίδα που δεν του έδωσαν οι γονείς του 

Θαυματουργή αλλαγή του αγοριού που βρέθηκε υποσιτισμένο στη Νιγηρία
Εντυπωσιακές εικόνες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζοντας το πριν και το μετά ενός αγοριού από τη Νιγηρία που είχε βρεθεί από την 31χρονη  Anja Ringgren Loven υποσιτισμένο και παρατημένο στους δρόμους.


Η φωτογραφία του αδύνατου αγοριού και μιας ξανθιάς γυναίκας να του δίνει νερό, ράγισε καρδιές τον περασμένο Ιανουάριο. 

Το αγόρι, που τώρα ονομάζεται «Hope», που στα ελληνικά σημαίνει ελπίδα, εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά του καθώς πίστευαν ότι είναι μάγος. Η τύχη όμως ήταν με τον μέρος του αφού η 31χρονη από την Δανία, που ζει στην Αφρική, το βρήκε να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, στις 31 του περασμένου Ιανουαρίου. 
Κλείσιμο

Σήμερα η Anja Ringgren Loven δημοσιεύει μια σειρά φωτογραφιών του Hope δείχνοντας την εντυπωσιακή αλλαγή που είχε μέσα σε λίγους μήνες από την φροντίδα και την προστασία που του δόθηκε.





Το αγόρι πέρασε 8 μήνες στους δρόμους προσπαθώντας να τραφεί από τα σκουπίδια. Η 31χρονη όταν το είδε, του έδωσε νερό και τροφή, το σκέπασε με μία κουβέρτα και το μετέφερε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Αφού έκανε θεραπείές ώστε να του αφαιρεθούν τα σκουλήκια από το στομάχι του στη συνέχεια οι γιατροί προχώρησαν σε μεταγγίσεις αίματος για να αποκτήσει περισσότερα ερυθρά αιμοσφαίρια ο οργανισμός του, λέει η  Anja Ringgren Loven. 

Δύο ημέρες αργότερα η γυναίκα ζήτησε οικονομική βοήθεια προκειμένου να αγοράσει τα φάρμακα για τη θεραπεία του Hope. Όλοι όσοι είδαν τις φωτογραφίες του μικρού συγκινήθηκαν και έτσι η γυναίκα συγκέντρωσε από δωρεές 1 εκατομμύριο δολάρια.


«Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ο Hope πραγματικά απολαμβάνει τη ζωή του τώρα.  Eχει 35 νέα αδέλφια που τον προσέχουν, παίζουν μαζί του, του διαβάζουν βιβλία. Να είστε βέβαιοι ότι είναι ασφαλής και παίρνει πολλή απο αγάπη.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης