Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος στο Παρίσι είναι γεγονός

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος στο Παρίσι είναι γεγονός

Προσφέρει κρέατα σε αεροστεγείς συσκευασίες, δέχεται μετρητά ή πιστωτικές και λειτουργεί όλο το 24ωρο

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος στο Παρίσι είναι γεγονός
Ήδη οι Γάλλοι, μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ψωμί (και όχι μόνο δικό τους) 24 ώρες το 24ωρο, όμως πλέον, οι καλοφαγάδες Παριζιάνοι, θα νιώθουν τρισευτυχισμένοι, καθώς εγκαταστάθηκε στο κέντρο του Παρισιού, ο πρώτος αυτόματος πωλητής κρέατος, στη Rue de Charonne στα ανατολικά της πόλης.

Κλείσιμο


Μπορεί στην περιοχή να υπάρχουν πάνω από δυο δεκάδες χασάπικα, που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των «γκουρμέ» Γάλλων, αυτό όμως δεν εμπόδισε τα αδέρφια Μισέλ και Φλοράνς Πουζόλ, να επενδύσουν 40.000 ευρώ για τον αυτόματο πωλητή που θα προσφέρει κρέας συσκευασμένο αεροστεγώς.

Όπως αναφέρει η Φλοράνς Πουζόλ, η ιδέα γεννήθηκε, από ανάγκη να προμηθεύσουν με κρέας τους πελάτες τους, όταν το μαγαζί ήταν κλειστό. «Κλείνουμε το μαγαζί στις 8 το βράδυ, αλλά και Κυριακές και Δευτέρες. Θέλαμε να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες ακόμα κι όταν είναι κλειστό το μαγαζί».



Το μηχάνημα, όπως και το μαγαζί των Πουζόλ, ειδικεύεται σε προϊόντα από τη χώρα των Βάσκων, δέχεται μετρητά ή πιστωτικές κάρτες, ενώ οι τιμές των προϊόντων είναι μόλις 0,20 ακριβότερα, απ' ότι αν αγοραστούν από το μαγαζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης