Ισπανίδα πολιτικός «απολογείται» για σκάνδαλο κάνοντας γυμνή φωτογράφηση

Ισπανίδα πολιτικός «απολογείται» για σκάνδαλο κάνοντας γυμνή φωτογράφηση

Λέγοντας την «γυμνή αλήθεια», υποστήριξε πως το κόμμα της ήταν ενήμερο πως θα μετακόμιζε στις ΗΠΑ και θα ταξίδευε στην Ισπανία για να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κωμόπολης της Σεβίλλης

Ισπανίδα πολιτικός «απολογείται» για σκάνδαλο κάνοντας γυμνή φωτογράφηση
Την δική της «γυμνή αλήθεια» αποκάλυψε στους Ισπανούς πολίτες η Κάρμεν Λόπεζ, η εκλεγμένη με τους Ciudadanos δημοτική σύμβουλος και πρώην Μις Σεβίλλη, που παραιτήθηκε νωρίτερα μετά την αποκάλυψη σκανδάλου.

Ποιο ήταν το σκάνδαλο; Ούσα εκλεγμένη σύμβουλος, η Λόπεζ μετακόμισε στο Σικάγο των ΗΠΑ, ακολουθώντας τον σύζυγό της που βρήκε δουλειά εκεί. Μη θέλοντας όμως να παραιτηθεί από τη θέση της στο δημοτικό συμβούλιο μιας κωμόπολης της Ανδαλουσίας, ταξίδευε τακτικά από τις ΗΠΑ στην Ισπανία, με έξοδα των πολιτών!
 
Το γυμνό εξώφυλλο της Κάρμεν Λόπεζ
Κλείσιμο


Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει, μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και την αποπομπή της, αλλά όχι όπως ίσως θα φανταζόταν κανείς με μια συνέντευξη σε πολιτικό τοκ-σόου, αλλά με μια γυμνή φωτογράφιση σε αντρικό περιοδικό. Η «γυμνή αλήθεια» της Κάρμεν Λόπεζ λοιπόν είναι ότι το κόμμα της, οι Ciudadanos, που θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στην Ισπανία και μάλιστα πιο «σταθερή» από τους Podemos, γνώριζε πλήρως την απόφασή της και να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με έξοδα των πολιτών. Μάλιστα η Λόπεζ το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, κατηγορώντας το -πρώην, πλέον- κόμμα της, πως αυτοί διέρρευσαν στα μίντια το σκάνδαλο για να την αναγκάσουν να παραιτηθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης