Απίστευτο: Δασκάλα έβαζε μαθήτριες νηπιαγωγείου να στέλνουν γράμματα σε τρομοκράτες!

Απίστευτο: Δασκάλα έβαζε μαθήτριες νηπιαγωγείου να στέλνουν γράμματα σε τρομοκράτες!

Μια δασκάλα νηπιαγωγείου στην Βρετανία ενθάρρυνε τις μικρές μαθήτριές της να γράφουν γράμματα στήριξης και να στέλνουν ζωγραφιές στους τρομοκράτες μαχητές της οργάνωσης Αλ Νούσρα

Απίστευτο: Δασκάλα έβαζε μαθήτριες νηπιαγωγείου να στέλνουν γράμματα σε τρομοκράτες!
Μοιάζει απίστευτη και αρρωστημένη η είδηση, ότι μια δασκάλα σε νηπιαγωγείο για κορίτσια στην Βρετανία, ενθάρρυνε τις μικρές μαθήτριές της να γράφουν γράμματα στήριξης στους μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, που είναι γνωστή και ως «Μέτωπο Αλ Νούσρα», αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα και έχει την βάση της στη Συρία.

Η δασκάλα ζητούσε από τις μαθήτριες να γράφουν γράμματα και να ζωγραφίζουν για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης και στη συνέχεια, ανέβαζε τις επιστολές στο Twitter, ενώ παράλληλα, ζητούσε από άλλους χρήστες να κάνουν retweet τις επίμαχες επιστολές για να δώσουν θάρρος στις μαθήτριες!

Κλείσιμο


Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα το Ινστιτούτο Ερευνών Μέσης Ανατολής, το οποίο αναφέρει ότι η δασκάλα είναι πιθανό να εργάζεται σε θρησκευτικό σχολείο στη Βρετανία. Η ίδια σε Tweet που ανέβασε στις 6 Ιουλίου λέει ότι είναι αφγανικής καταγωγής, αλλά η οικογένειά της μετανάστευσε στην Βρετανία, πριν εκείνη γεννηθεί.



Σε επιστολή της μία μαθήτρια αναφέρει ότι γράφει το γράμμα κρυφά από την μητέρα της, η οποία δεν γνωρίζει τι κάνει εκείνη, αφού είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της, ενώ μια άλλη μαθήτρια εύχεται να την αξιώσει ο Αλλάχ να γεννήσει γιους για να γίνουν  και εκείνοι μαχητές στην τρομοκρατική οργάνωση.



Το Μέτωπο Αλ Νούσρα έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από τα Ηνωμένα Έθνη, τις ΗΠΑ, την Βρετανία και πολλές άλλες χώρες στη Δύση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης