Φρίκη στην Ινδία: Ποντίκια σκότωσαν βρέφος μέσα στο νοσοκομείο!

Φρίκη στην Ινδία: Ποντίκια σκότωσαν βρέφος μέσα στο νοσοκομείο!

Το νεογέννητο μωρό είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν, μια ομάδα ποντικιών του είχε επιφέρει σοβαρά τραύματα που το οδήγησαν στον θάνατο

Φρίκη στην Ινδία: Ποντίκια σκότωσαν βρέφος μέσα στο νοσοκομείο!
Σε μια χώρα που οι υγειονομικές συνθήκες είναι στα όρια του ευφημισμού, περιστατικά σαν κι αυτό δεν προκαλούν εντύπωση, παρά μόνο στα δυτικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο λόγος για ένα νεογέννητο βρέφος, το οποίο λίγες ώρες μετά την γέννησή του στις 17 Αυγούστου, μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο της περιοχής Andhra Pradesh στον νοτιοανατολική Ινδία, για περίθαλψη λόγω προβλημάτων που είχε στους πνεύμονες.

Όταν τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας η μητέρα άκουσε το μωρό να κλαίει, και αφού της απαγορευόταν να το πλησιάσει, ζήτησε από τις νοσοκόμες να δουν τι έχει γίνει. Εκείνες όταν έφθασαν κοντά στο μωρό ανακάλυψαν ότι ποντίκια που είχαν μπει από την χαλασμένη ψευδοροφή, είχαν φάει τα δαχτυλά του και τα μάτια του.

Μέχρι να καταφέρουν να το πάνε σε άλλο νοσοκομείο το βρέφος είχε ήδη χάσει την μάχη του για την ζωή. Όσο για την απάντηση των γιατρών στις έντονες διαμαρτυρίες του πατέρα για το περιστατικό, ήταν εξίσου αφοπλιστική με το ίδιο το περιστατικό: «Δεν πειράζει, έχετε και άλλον γιο». 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης