Ισπανία: Η βασίλισσα Λετίσια πάσχει από νευρική ανορεξία;

Ισπανία: Η βασίλισσα Λετίσια πάσχει από νευρική ανορεξία;

Σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας στην Μαγιόρκα το βλέμμα όλων ήταν στραμμένο στην φανερά αδυνατισμένη βασίλισσα Λετίσια

Ισπανία: Η βασίλισσα Λετίσια πάσχει από νευρική ανορεξία;
Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την Πέμπτη το βράδυ, κατά την διάρκεια επίσημου δείπνου, που παρέθεσε η βασιλική οικογένεια στο παλάτι La Almudaina, στην Πάλμα της Μαγιόρκας. Το αμάνικο τοπ που φορούσε η 42χρονη βασίλισσα έγινε η αιτία να αποκαλυφθούν τα σχεδόν κοκαλιάρικα χέρια της, που μαζί με την γενικότερα φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της, έδωσαν τροφή για σχόλια.


Κλείσιμο

Ο ισπανικός και ο διεθνής Τύπος αναφέρουν, ότι ίσως η βασίλισσα Λετίσια να πάσχει από νευρική ανορεξία και επικαλούνται ως κύρια αιτία, αφενός το πολύ φορτωμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμά της και αφετέρου, τον πρόσφατο θάνατο του παππού της, Francisco Rocasolano Camacho, που πέθανε τον Ιούλιο.



Όμως, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα αντιμέτωπη με «φουρτούνες», αφού η ινφάντα Κριστίνα, αδελφή του βασιλιά Φίλιππου, κατηγορείται για φορολογική απάτη, ενώ ένα βιβλίο, που θα εκδοθεί σύντομα, απειλεί να αποκαλύψει την παράνομη σχέση του πεθερού της Λετίσια, βασιλιά Χουάν Κάρλος, με πολύ νεότερή του Γερμανίδα αριστοκράτισσα.



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με την «σκελετωμένη» βασίλισσα. Τον περασμένο Μάιο πολλά πρωτοσέλιδα έκαναν αναφορά στην «κοκαλιάρα» Λετίσια μετά από εμφάνισή της με στράπλες κοκτέιλ φόρεμα σε επίσημο δείπνο στην πρωτεύουσα της Ονδούρας, Τεγουσιγάλπα. Εξαιτίας της εμφάνισης της Ισπανίδας βασίλισσας έχουν εκφραστεί αντιρρήσεις για τον διορισμό της από τα Ηνωμένα Έθνη ως «Ειδική πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών για την Διατροφή».



Η βασίλισσα Λετίσια βρίσκεται από το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με τις δύο κόρες της, τον σύζυγό της, βασιλιά Φελίπε και την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία, στην Πάλμα της Μαγιόρκας για διακοπές μέχρι το τέλος Αυγούστου.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης