Στα άδυτα του μεγαλύτερου πορνείου της Γερμανίας

Στα άδυτα του μεγαλύτερου πορνείου της Γερμανίας

Το ''κλαμπ του έρωτα'' στη Στουτγκάρδη πρόκειται να γίνει το αντικείμενο ενός νέου ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στη γερμανική τηλεόραση

Στα άδυτα του μεγαλύτερου πορνείου της Γερμανίας
Κρυμμένος σε μια βιομηχανική ζώνη στη Στουτγκάρδη βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Γερμανίας ο οποίος φιλοξενεί περίπου 150 κορίτσια, υπεύθυνους προσωπικού, διευθυντές μέχρι και bartenders.



Κλείσιμο
Αυτό το μέρος όχι μόνο είναι απόλυτα νόμιμο αλλά αποτελεί και θησαυροφυλάκιο για τον ιδιοκτήτη του Jurgen Rudloff χάρη στους 50.000 άνδρες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι νιώθει σαν ιδιοκτήτης ενός μεγάλου ξενοδοχείου το οποίο είναι εντελώς νόμιμο.



Η επιχείρηση του μπόρεσε να πραγματοποιηθεί χάρη σε μια νομοθεσία που θεσπίστηκε πριν 12 χρόνια και που επιτρέπει την πορνεία και την ύπαρξη οίκων ανοχής. Αποτέλεσμα αυτής της νομοθεσίας ήταν η άνθηση της βιομηχανίας του σεξ στη Γερμανία η οποία τώρα υπολογίζεται ότι αποφέρει έσοδα γύρω στα 18 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο.



Το ''κλαμπ του έρωτα'' στη Στουτγκάρδη πρόκειται να γίνει το αντικείμενο ενός νέου ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στη γερμανική τηλεόραση. Σκηνοθέτης είναι ο Edward Watts ο οποίος σκηνοθετεί συνήθως ντοκιμαντέρ με θέματα τη Γάζα, τους πρόσφυγες της Σομαλίας και τώρα καλείται να εντρυφήσει στα άδυτα του γερμανικού οίκου ανοχής. Ο ίδιος δηλώνει: ''Έχω πάει στα πιο άγρια μέρη στον πλανήτη και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Έχει ενδιαφέρον να βλέπεις όλους αυτούς τους τύπους να κυκλοφορούν άνετα στη ζέστη φορώντας απλά την ρόμπα τους'.'



Ο οίκος προσφέρει επίσης στους επισκέπτες του υπηρεσίες όπως σάουνα και χαμάμ. Πληρώνουν 79 ευρώ για να επωφεληθούν από αυτές τις έξτρα παροχές ενώ έχουν στη διάθεσή τους bar και ένα πλούσιο μπουφέ τα οποία επίσης χρεώνονται επιπλέον όπως άλλωστε και τα κορίτσια. Ακόμα και τα ίδια τα κορίτσια θα πρέπει να πληρώσουν αν θέλουν να επωφεληθούν από αυτές τις υπηρεσίες. Οι κοπέλες του οίκου καταβάλουν ακόμα το ποσό των 26 ευρώ για την διαμονή τους στο χώρο του κλαμπ καθώς και για το φαγητό τους. Επιβαρύνονται ακόμα με ένα μικρό ποσό για την φορολογία.



Παρά το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουν για να παραμένουν στον οίκο τα 8.000 ευρώ που κερδίζουν κάθε μήνα είναι αρκετά για να τις κάνουν να θέλουν να μείνουν εκεί όσο πιο πολύ γίνεται. Ο Michael Beretin διευθυντής του οίκου εξηγεί ότι καθημερινά έρχονται στα χέρια του γύρω στα 50 βιογραφικά.



Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο διευθυντής του οίκου είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επιλογή των κοριτσιών που δουλεύουν στο κλαμπ. Αποφεύγουν κοπέλες από την Ρουμανία και γενικότερα από βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως πίσω από αυτές κρύβονται «προστάτες» οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα.



Ενας πελάτης του οίκου ανοχής της Στουτγκάρδης με το όνομα Wolfgang λέει στη Daily Mail: ''Υπάρχουν και πολύ όμορφα και πολύ καλής ποιότητας κορίτσια στο κλαμπ. Προσφέρουν μια υπηρεσία και αφού πληρώνεις λεφτά για αυτή την υπηρεσία οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει να την προσφέρουν σωστά''.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης