Νέα Υόρκη: Ο «Spiderman» γρονθοκόπησε αστυνομικό!

Νέα Υόρκη: Ο «Spiderman» γρονθοκόπησε αστυνομικό!

Στην Times Square της Νέας Υόρκης, ένας 25χρονος άντρας ντυμένος με την στολή του «Spiderman» απαίτησε από τουρίστρια τουλάχιστον πέντε δολάρια, για να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία. Ένας αστυνομικός που περιπολούσε πήγε να του κάνει παρατήρηση και την «πλήρωσε» με μια γροθιά στο πρόσωπο...

Νέα Υόρκη: Ο «Spiderman» γρονθοκόπησε αστυνομικό!
Στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης περπατούν καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες και αυτό εκμεταλλεύονται κάποιοι άνθρωποι, που φορώντας στολές από γνωστούς κινηματογραφικούς ήρωες, προσπαθούν να βγάλουν χρήματα, ποζάροντας σε φωτογραφίες με τους τουρίστες.



Κλείσιμο
Όμως, ο 25χρονος Junior Bishop, ντύθηκε «Spiderman» και έγινε εξαιρετικά φορτικός σε τουρίστρια, που της ζήτησε πέντε δολάρια, τουλάχιστον, για μια φωτογραφία μαζί του, αφού της εξήγησε ότι η «ταρίφα» του, είναι τα πέντε, τα δέκα ή τα είκοσι δολάρια και αρνήθηκε το ένα δολάριο, που του έδινε η γυναίκα.

Ένας αστυνομικός που περιπολούσε στην πλατεία πήγε προς τον νεαρό άντρα και του εξήγησε ότι δεν είναι νόμιμο να ζητά αυτό το ποσόν από την γυναίκα και τον συμβούλευσε να δέχεται τα φιλοδωρήματα που του δίνουν οι τουρίστες.

Ο 25χρονος θύμωσε με τον αστυνομικό και τον έβρισε, ενώ όταν εκείνος του ζήτησε τα στοιχεία του, ο Bishop γρονθοκόπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

Συνάδελφοι του θύματος, που περιπολούσαν στην πλατεία, συνέλαβαν τον δράστη και οδήγησαν τον τραυματισμένο αστυνομικό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Το τοπικό συμβούλιο της Νέας Υόρκης εξετάζει το γεγονός και την νομιμότητα των ανθρώπων αυτών που φορούν στολές διάφορων χαρακτήρων και παρενοχλούν τους τουρίστες, καθώς έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν επεισόδια, στην ίδια πλατεία, με άτομα που φοράνε στολές και μάσκες.

Πριν δύο χρόνια, ένας άντρας ντυμένος Super Mario κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε τουρίστρια, ενώ ένας άλλος άντρας ντυμένος Spider-Man, τον Φεβρουάριο του 2013, καταδικάστηκε επίσης για παρενόχληση σε τουρίστρια, επειδή εκείνη αρνήθηκε να βγάλει μαζί του μια φωτογραφία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης