Αμερικανοί αστροναύτες πρώτα έχασαν το στοίχημα και μετά τα... μαλλιά τους!

Αμερικανοί αστροναύτες πρώτα έχασαν το στοίχημα και μετά τα... μαλλιά τους!

Δείτε τις φωτογραφίες - Γερμανοί αστροναύτες κουρεύουν με την... ψιλή δύο Αμερικανούς συναδέλφους τους μετά την ήττα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ από την Γερμανία

Αμερικανοί αστροναύτες πρώτα έχασαν το στοίχημα και μετά τα... μαλλιά τους!
Δύο Αμερικανοί αστροναύτες, μέλη του πληρώματος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), ξύρισαν το κεφάλι τους μετά την ήττα της ομάδας τους στο Μουντιάλ από την Γερμανία. Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι δύο αυστροναύτες τήρησαν το λόγο τους όταν έχασαν το στοίχημα που είχαν βάλει με  Γερμανό συνάδελφό τους, ότι σε περίπτωση που η ομάδα τους έχανε από την Εθνική Γερμανίας, θα αποχαιρετούσαν τις τρίχες της κεφαλής τους.



Ο Στιβ Σουάνσον και ο Ράιντ Γουάσμαν είπαν... αντίο στα μαλλιά τους και αφέθηκαν στα άπειρα χέρια του Αλεξάντερ Γκερστ ο οποίος τους ξύρισε το κεφάλι σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Ο Γκερστ ανέλαβε χρέη διαστημικού... κουρέα και, όπως αποδεικνύει ο φακός, τα κατάφερε περίφημα. Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία προκρίθηκε πρώτη από τον 7ο όμιλο στους «16» του Μουντιάλ μετά τη νίκη της 1-0 κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κλείσιμο

 
Οι δορυφορικές εικόνες με τον Αλεξάντερ Γκερστ, μέλος της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας να παίρνει το ψαλίδι και την ξυριστική μηχανή και να αφήνει χωρίς τρίχα τους Αμερικανούς συναδέλφους του εστάλησαν στη Γη προκαλώντας γέλια στη ΝΑΣΑ και την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία.  



Από την πλευρά του, ο Ράιντ επιστράτευσε το χιούμορ του για να σχολιάσει τη νέα του κόμμωση στο Twitter. «Είναι ωραίο να ξυπνάς το πρωί και να μην ανησυχείς για μαλλιά. Εξάλλου, δεν υπάρχει στο κεφάλι μου ούτε μία τρίχα».



  
Ο Βάισμαν από τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, ο Σουάνσον από τη Νέα Υόρκη και ο Γκερστ από το Κιντσελσάου της Γερμανίας έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στις 28 Μαϊου. Πάντως, απ΄ότι δείχνουν οι φωτογραφίες, οι δύο Αμερικανοί αστροναύτες εξακολουθούν να έχουν άριστες σχέσεις με τον Γερμανό συνάδελφό τους, ακόμα και μετά το ξύρισμα του κεφαλιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης