Η Κόρτνεϊ Λαβ (νομίζει ότι) βρήκε το αεροπλάνο της Malaysia

Η Κόρτνεϊ Λαβ (νομίζει ότι) βρήκε το αεροπλάνο της Malaysia

Ανέβασε μια φωτογραφία δορυφόρου στο Facebook όπου έχει μάλιστα σημειώσει τις ενδείξεις: ίχνη από πετρέλαιο και το αεροπλάνο στο βυθό - Οι ειδικοί, πάντως, την απογοήτευσαν

Η Κόρτνεϊ Λαβ (νομίζει ότι) βρήκε το αεροπλάνο της Malaysia
Ανάμεσα στους ερευνητές από 26 χώρες που «χτενίζουν» τις πιθανές περιοχές για το χαμένο αεροπλάνο της Malaysia, αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που ψάχνουν από τον υπολογιστή τους, είναι και ένα -τουλάχιστον- διάσημο πρόσωπο: «Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό μοιάζει με ένα αεροπλάνο και μία πετρελαιοκηλίδα» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η Κόρτεϊ Λαβ, η χήρα του τραγουδιστή των Nirvana Κερτ Κομπέιν.



Κλείσιμο
«Οι προσευχές μας συντροφεύουν τις οικογένειες των επιβατών της πτήσης ΜΗ370 και [η φωτογραφία αυτή] είναι ένα μίλι μακριά από το Πουλάου Περάκ, όπου το εντόπισαν για τελευταία φορά 5°39'08.5″N 98°50'38.0″E. Αλλά, πάλι, τι ξέρω εγώ;» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter και το Facebook. Με κόκκινα βελάκια που έβαλε η ίδια μάλιστα υποδεικνύει τα σημεία ακριβώς όπου «εντόπισε» στη θάλασσα ίχνη από πετρέλαιο αλλά και το βυθισμένο στο νερό αεροσκάφος, ενώ υπογράφει τη φωτογραφία με με τα αρχικά της «CL».

Η φωτογραφία προέκυψε από το tomnod.com, μια ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εντοπίζουν αντικείμενα ή ανθρώπους από εικόνες από δορυφόρο.

Οι ειδικοί πάντως που είδαν την ανάρτηση της 50χρονης Κόρτνεϊ μάλλον την απογοήτευσαν, καθώς απέρριψαν τους ισχυρισμούς της.

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια η χήρα του Κερτ Κομπέιν έχει απασχολήσει τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά του Hollywood με την άστατη ζωή της...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης