800 καθηγητές σε ερωτικό πάρτι με στρίπερς!

800 καθηγητές σε ερωτικό πάρτι με στρίπερς!

Τους πρόδωσε ένα βίντεο που δείχνει ημίγυμνους άνδρες στρίπερς να χορεύουν με καθηγήτριες

800 καθηγητές σε ερωτικό πάρτι με στρίπερς!
Τεράστιο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Παραγουάη από την είδηση που θέλει εκατοντάδες καθηγητές να συμμετείχαν σε χορό με στρίπερς κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης.

Το «ερωτικό πάρτι» τραβήχτηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο και δείχνει ημίγυμνους άνδρες στρίπερς να χορεύουν με καθηγήτριες και έπαιξε σε όλα τα τοπικά μέσα με τίτλο «Το παράνομο ερωτικό πάρτι.

Κλείσιμο

Οι καθηγητές είχαν την άδεια να σταματήσουν για λίγο τη διδασκαλία και να συμμετάσχουν σε ομαδικές δραστηριότητες σε ένα καταφύγιο έξω από την πρωτεύουσα της χώρας.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το μόνο που δεν συζήτησαν ήταν για τα μαθήματα ή τη διδασκαλία...

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, σύμφωνα με ορισμένους αξιωματούχους των σχολείων, η παρουσία των στρίπερς δεν ήταν προγραμματισμένη και συνέβη χωρίς τη συγκατάθεση των διοργανωτών.



Την ίδια ώρα μία ομάδα 79 στελεχών του υπουργείου Παιδείας διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, αναζητώντας ποιες ήταν οι καθηγήτριες που συμμετείχαν στο πάρτι.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα άγνωστος που επικοινώνησε με το τηλεοπτικό κανάλι Telefuturo στην περιοχή της Ασουνσιόν, με αποτέλεσμα να μεταδοθεί και να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις για τη «συνέλευση» των καθηγητριών που δεν αφορούσε στα θέματα της εκπαίδευσης.

Μία από τις ελάχιστες συμμετέχουσες που μίλησαν δημόσια, η καθηγήτρια, Φελίθια Γκονζάλες, δήλωσε πως επιχείρησε να σταματήσει τις συναδέλφους της να συμμετάσχουν στο στριπτίζ, καθώς ένιωσε «ντροπή και εξέφρασα την αντίθεσή μου σε αυτό το θέαμα».

 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης