Βίντεο: Φουριόζος ο Γιάννης στο πρώτο του All Star Game!

Βίντεο: Φουριόζος ο Γιάννης στο πρώτο του All Star Game!

Ο δικός μας Γιάννης παίζει στον κορυφαίο αγώνα του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο κάνοντας περήφανους όλους τους Ελληνες - Δείτε την παρουσίαση του Γιάννη πριν την έναρξη του αγώνα - Απολαύστε τις φάσεις του σε βίντεο

Βίντεο: Φουριόζος ο Γιάννης στο πρώτο του All Star Game!
Πλάι στις όχθες του Μισισιπή, στη Νέα Ορλεάνη, χτυπά αυτή την ώρα η καρδιά του αμερικάνικου μπάσκετ: το Αll Star Game. Στη γιορτή του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, που για πρώτη φορά έχει χρώμα ελληνικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Ελληνας μπασκετμπολίστας που δίνει το «παρών» στην αρχική πεντάδα αυτού του φαντασμαγορικού σόου.

Ο Γιάννης φόρεσε τα καλά του και βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους του NBA. Μαζί του στην ομάδα της Ανατολής είναι οι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΝτεΡόζαν (Ράπτορς), Μπάτλερ (Μπουλς) και Τζέιμς (Καβαλίερς) και οι αναπληρωματικοί: Τόμας (Σέλτικς), Λάουρι (Ράπτορς), Γουόκερ (Χόρνετς), Γουόλ (Γουίζαρντς), Τζορτζ (Πέισερς) και Αντονι (Νικς).

Στην αντίπαλη ομάδα, της Δύσης, είναι οι: Κάρι (Γουόριορς), Χάρντεν (Ρόκετς), Ντουράντ (Γουόριορς), Λέοναρντ (Σπερς) και Ντέιβις (Πέλικανς), ενώ αναπληρωματικοί θα είναι οι Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Τόμπσον, Γκριν (Γουόριορς), Κάζινς (Κινγκς), Γκασόλ (Γκρίζλις) και Χέιγουορντ (Τζαζ).

Ο Γιάννης μάλιστα ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα με καρφώματα, τάπα στον Ντέιβις και συνολικά έξι πόντους πριν αποσυρθεί στον πάγκο πριν το πεντάλεπτο. 

Με το που ξαναμπήκε στο παρκέ ο Αντετοκούνμπο έδειξε ποιος είναι το αφεντικό! Μάνι μάνι άλλους τέσσερις πόντους και συνολικά 10! 
Κλείσιμο



Δείτε τα βίντεο:

H λαμπερή παρουσίαση του Αντετοκούνμπο και της Ανατολής! 

Ο Έλληνας φόργουορντ βρέθηκε στο δεύτερο και... καλό πακέτο των παικτών που παρουσιάστηκαν και φυσικά δεν μπορούσε να αποχωριστεί το χαμόγελο από τα χείλη!





Ο αποκαλούμενος «Greek Freak», στα 22 του χρόνια, είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας των Μιλγουόκι Μπακς και καθολικά αναγνωρισμένος ως ο πλέον θεαματικός σταρ του ΝΒΑ. Ο Γιάννης γράφει ιστορία στο παρκέ του Smoothie King Center με τη φανέλα της Ανατολής και το νούμερο 34.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης