Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωλίγκα τα διαφημιστικά που ευθύνονται για τραυματισμούς

Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωλίγκα τα διαφημιστικά που ευθύνονται για τραυματισμούς

Η Ευρωλίγκα πρόκειται να έχει σύσκεψη μέσα στη μέρα για τα διαφημιστικά στα παρκέ των γηπέδων, που «ευθύνονται» για τραυματισμούς παικτών, με τελευταίο αυτόν του Πρίντεζη

Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωλίγκα τα διαφημιστικά που ευθύνονται για τραυματισμούς
Κάτι πρέπει να γίνει… Έστω και καθυστερημένα, η Ευρωλίγκα πρόκειται να εξετάσει τη σύνδεση των τραυματισμών παικτών με τα διαφημιστικά στα παρκέ των γηπέδων. Η διαφορετική υφή του δαπέδου σε αρκετά σημεία χρεώνεται πλέον ανοιχτά (ακόμη και από τους ίδιους τους παίκτες) για τους τραυματισμούς τους. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας φαίνεται πως ήταν το τελευταίο θύμα σε κάτι που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις επιδημίας. Είχαν προηγηθεί πολλά αντίστοιχα περιστατικά πέρσι (Χίκμαν πέρσι, Γκιστ και Χάκετ φέτος) και πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να μην υπάρξει συνέχεια. 

Κλείσιμο
Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει ενημερωθεί για το τελευταίο «κρούσμα» και σήμερα θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει κάτι, ακόμη και πριν τη διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας. Γιατί μπορεί οι χορηγοί να είναι πολύτιμοι σε μια διοργάνωση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία των αθλητών.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης