Τα σημερινά παιχνίδια της Super League

Τα σημερινά παιχνίδια της Super League

Η 6η αγωνιστική της Super League ξεκινάει με τρεις αναμετρήσεις με την Κέρκυρα να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα γειτονικό ντέρμπι, με την ΑΕΛ να δοκιμάζεται στην Λιβαδειά - Τέλος, Ηρακλής και Πανιώνιος κοντράρονται στο Καυτανζόγλειο

Τα σημερινά παιχνίδια της Super League
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει στην Κέρκυρα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Φαίακες μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή τους Χιντζίδη και Σπίνουλα ενώ εκτός έμειναν μακροχρόνιοι τραυματίες.

Από την πλευρά τους οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν στην Κέρκυρα με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Λίλα, αλλά στους τραυματίες Ακόστα και Μιχαήλ. Στον ΠΑΣ θέλουν να ρεφάρουν την εντός έδρας γκέλα με τον Πλατανιά και θα προσπασθήσουν με αντεπιθέσεις να χτυπήσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Λίγη ώρα αργότερα ο Λεβαδειακός θέλει να κάνει το 2 στα 2 στην έδρα του υποδεχόμενος την ΑΕΛ. Οι Βοιωτοί έσπασαν το ρόδι την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη επί της Κέρκυρας με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μην αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο εκτός έδρας ματς και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Βοιωτία.

Κλείσιμο
Τέλος, στην Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πανιώνιο. Ο Γηραιός με μια ηρωική εμφάνιση κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και τώρα θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει πάλι στον Λευτέρη Ιντζόγλου μετά την τιμωρία του, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι Στάμου και Τσότρας.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα με μοναδική απουσία αυτή του Βαλεντίνου Βλάχου ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Βέροια. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να πάνε στην διακοπή έχοντας όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς.  

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (1/10)
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, NS1)
Λεβαδειακός-ΑΕΛ (18:15, NS1)
Ηρακλής-Πανιώνιος (20:30, NS1)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης