Μεξικό: Κομάντος απελευθέρωσαν τον Πουλίδο

Μεξικό: Κομάντος απελευθέρωσαν τον Πουλίδο

«Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ τον Θεό» είπε ο παίχτης του Ολυμπιακού - Αίσιο τέλος στην περιπέτειά του - Μεγάλη επιχείρηση του στρατού και της αστυνομίας για την απελευθέρωσή του - Ολυμπιακός: Όλα καλά, ο εφιάλτης τελείωσε

Μεξικό: Κομάντος απελευθέρωσαν τον Πουλίδο
Ευτυχή κατάληξη είχε το θρίλερ με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, που έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και είναι ασφαλής με την οικογένεια του.

H επιχείρηση διάσωσης των αρχών του Μεξικού, όπου συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις, αλλά και το ειδικευμένο τμήμα για τις απαγωγές, στέφθηκε από επιτυχία στην περιοχή Ταμαουλίπας.

Οι μεξικανικές αρχές έδρασαν κινηματογραφικά. Ένα ασυνήθιστο νούμερο στρατιωτικών, αστυνομικών, ομοσπονδιακών πρακτόρων αλλά και δύο ελικόπτερα είχαν επιστρατευθεί στο Μεξικό, για να εντοπιστεί ο Άλαν Πουλίδο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, φέρεται να τραυματίστηκε ένας από τους απαγωγείς, ενώ ένα μικρό τραυματισμό φέρεται να φέρει και ο Πουλίδο στο δεξί χέρι, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Κλείσιμο
Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του παίχτη του Ολυμπιακού:




«Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ το Θεό»
, δήλωσε εμφανώς ανακουφισμένος ο διεθνής άσος στα τοπικά Μέσα. 
Ο Άλαν Πουλίδο αμέσως μετά την απελευθέρωσή του



Ο εκπρόσωπος του παίκτη Φελίπε Αγιάλα, ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του Πουλίδο. «Είναι ελεύθερος,» τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, όπως σημειώνει το mediotempo.com. «Είναι καλά στην υγεία του,» συμπλήρωσε, ενώ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του παίκτη. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν υπήρξε πληρωμή λύτρων.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο της Βικτόρια, ο κυβερνήτης της περιοχής, Ταμαουλίπας, Εχίδιο Τόρε, έχοντας στο πλάι του τον Άλαν Πουλίδο, έκανε δηλώσεις σχετικά με το αίσιο τέλος της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.
Ο 25χρονος επιθετικός συνομιλεί με τον κυβερνήτη της επαρχίας Ταμαουλίπας




Ολυμπιακός: Όλα καλά, ο εφιάλτης τελείωσε

Με μία ανάρτηση στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς επιβεβαίωσε την απελευθέρωση του Άλαν Πουλίδο, τονίζοντας ότι όλα πήγαν καλά για τον Μεξικανό παίκτη των «ερυθρολεύκων». 



«Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας ότι η υπόθεση Πουλίδο είχε αίσιο τέλος.

Πλάνα έξω από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε ο παίχτης του Ολυμπιακού 


Το χρονικό της απαγωγής 

Ο 25χρονος έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ του Σαββάτου στη γενέτειρά του, στην πόλη Σιουδάδ Βικτόρια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η οικογένεια του παίκτη που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση του Άλαν, υποτίθεται μετά από ένα τηλεφώνημα του ίδιου. Ο Πουλίδο φέρεται να επικοινώνησε με τους οικείους του και, εναγωνίως, τους ενημέρωσε ότι έχει απαχθεί από αγνώστους. 

Την τελευταία φορά που εθεάθη από τους συγγενείς του, ο Άλαν Πουλίδο οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ταξίδευε, προφανώς για αναψυχή, στην ευρύτερη περιοχή της Σιουδάδ Βικτόρια και την επαρχία της Ταμαουλίπας, η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του Μεξικού, στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον αδερφό του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, ο Πουλίδο βρισκόταν σε πάρτι που είχε σχέση με την εταιρεία της συντρόφου του, το οποίο ξεκίνησε γύρω στις 19:00 τοπική ώρα του Σαββάτου. Περίπου στις 23:30, η οικογένειά του ειδοποιήθηκε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και ότι κινδυνεύει. Την απαγωγή επιβεβαίωσε και επισήμως ο αδερφός του.

Όπως αναφέρεται στο Μεξικό, στο ζευγάρι είχαν στήσει ενέδρα έξι κουκουλοφόροι, οι οποίοι φόρεσαν κουκούλες στον Πουλίδο και τη σύντροφό του. Λίγα μέτρα μετά, μπροστά σε μία πλατεία, οι δράστες άφησαν ελεύθερη την κοπέλα και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πηγές κοντά στην αστυνομία, αλλά και πληροφοριοδότες ανέφεραν πως τις τελευταίες ημέρες ο Πουλίδο είχε απειληθεί έντονα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης