Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Παραμύθι τα περί κακού Καμμένου και καλού Τσίπρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Παραμύθι τα περί κακού Καμμένου και καλού Τσίπρα

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για ιδιοτέλεια και ευτελισμό της Αριστεράς η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Κοροϊδία η ρύθμιση του χρέους

zoi-new-vi
Για κατάλυση της Δημοκρατίας «που βιώνει ο ελληνικός λαός από όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια αλλά με τον πιο τραυματικό τρόπο όταν ο Τσίπρας πήρε το οχι του λαού και το έκανε ναι για να μείνει στην εξουσία» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.



Όπως τόνισε η διάλυση της Βουλής το 2015 έγινε χωρίς να υπάρχουν συνταγματικές προβλέψεις και με τους πολίτες να είναι σε σοκ

«Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές δεν επιδοκίμασταν την επιλογή Τσίπρα να τους εξαπατήσει αλλά δεν πήγαν να ψηφίσουν. Κανένα δημοψήφισμα δεν ανατρέπεται με εκλογές» τόνισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εξηγώντας τον ισχυρισμό της η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «για να συντμήσουν τις συνταγματικές προθεσμίες ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε την τριήμερη εντολή που προβλέπει το Σύνταγμα αλλά πήγε στον Παυλόπουλο μια στημένη συνάντηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε τα μεσάνυχτα στην ετολή στον κ. Μειμαράκη για να συντμήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες».

Κλείσιμο
«Όλη αυτή η προσχεδιασμένη διαδικασία είχε και χαρακτηριστικά και νοθείας. Δυστυχώς δεν έγινε η επανακαταμέτρηση» συμπλήρωσε.

Κατά την ίδια «το ποσοστό που έλαβε το ζόμπι ΣΥΡΙΖΑ είναι το 18% του εκλογικού σώματος γιατί αυτό είναι το 35% που έλαβε αν υπολογίσετε ότι είναι επί του 48% των εκλογέων. Μας κυβερνά μια οικτρή μειοψηφία».

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό είπε ότι «στον Τσίπρα οι δανειστές έχουν βρεει το καλυτερο μαθητή που εκτελεί με τον πιο πειθήνιο τρόπο τις εντολές τους» προσθέτοντας ότι ο χαρακτηρισμός "σκυλάκι της Μέρκελ" «είναι και ήπιος».

Όπως τόνισε η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου «όταν έχεις ψηφίσει μέτρα λιτότητας συγκεκριμένα μέχρι το 2022, όταν έχεις δεχθεί εποπτεία της χώρας μέχρι το 2060 και όταν έχεις υπογράψει την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Λουξεμβούργο έως το 2114».

Ειδικά, δε, για το χρέος είπε ότι «η κοροιδία του Ιουνίου ως ρύθμιση του χρέους σημαίνει ότι τα παιδιά μας θα χρεωθούν ακόμα περισσότερο χρέος γιατί το μόνο που έγινε ήταν επιμήκυνση των αποπληρωμών και το χρέος από τις παλαιότερες γενιές πάει στις νεότερες».



«Ο Τσίπρας έχει την ευθύνη για τον ευτελισμό της αριστεράς. Ανέτρεψε το κεκτημένο με θυσίες της αριστέρας, διέγραψε τις ευαισθησίες της αριστεράς. Επινοεί ιστορικές στιγμές από το πουθενά και υποστηρίζει ότι είναι ιστορική στιγμή το Eurogroup της 21ης Ιουνίου» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προσθέτοντας με νόημα «είναι τόσο ιδιοτελής και στοχοπροσηλωμένος στο προσωπικό του συμφέρον όπως και το περιβάλλον του».

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της Μπέτυ Μπαζιάνα ότι «κλαίω κάθε 5 Ιουλίου» η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «οι ευτελεστικές δηλώσεις όσων ξεδιάντροπα καταπάτησαν τη λαική εντολή προκαλούν. Όταν επωφελείσαι των σχέσεων με τον πρωθυπουργό για να ανέβεις επαγγελματικά και όταν χρησιμοποιείς το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά για την προσωπική σου προβολή είναι εξαιρετικά προσβλητικό να λες ότι κλαις».

Παρατήρησε, επίσης, ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εκλεγεί με σταυρό αλλα τους επέλεξε ο Τσίπρας για να αντικαταστήσει όλους εμάς που αποχωρήσαμε. Δεν είναι μόνο πολιτική ιδιοτέλεια αλλά και η νέα διαπλοκή που έχει χτίσει ο κ. Τσίπρας στο χώρο των ΜΜΕ και της επιχειρηματικότητας». Υπενθύμισε, μάλιστα, «το deal με τη Σοαυδική Αραβιά για την πώληση όπλων σε ένα καθεστώς που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαίωματα είναι deal Τσίπρα».

Χαρακτήρισε, ακόμα, «παραμύθι τα περί κακού Καμμένου και καλού Τσίπρα» ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα αν μου το προτείνει. Δεν θα ξεπλύνουμε κανέναν ως Πλεύση Ελευθερίας. Δεν κάνουμε ούτε εκλογομαγείρεμα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε, τέλος, ότι «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προϋποθέσεις για ένα αριστερό μέτωπο. Εμείς έχουμε θέσει τις εξής προϋποθέσεις: Καμία συνεργασία με κυβερνητικούς, καμία συνεργασία με ενδιάμεσους, καμία συνεργασία με δυνάμεις διαβρωμένες από ολιγάρχες, καμία συνεργασία με ακροδεξιούς. Εμείς απευθυνόμαστε σε ολόκληρη την κοινωνία με επίγνωση ότι χωρίς την κοινωνία όρθια δεν υπάρχει ούτε αριστερά ούτε δεξιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης