Φωτογραφίες: Η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Φωτογραφίες: Η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εθνικής Άμυνας

Φωτογραφίες: Η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στα χαρακτηριστικά της φετινής παρέλασης η αθρόα προσέλευση του κόσμου στο χώρο διεξαγωγής της, η παρουσία εθνοφυλάκων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η δυναμική και εντυπωσιακή παρέλαση των στελεχών των ειδικών δυνάμεων -πεζοναυτών, καταδρομέων, υποβρυχίων καταστροφέων, αλεξιπτωτιστών- και της 71ης αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, οι οποίοι απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Στην παρέλαση ηγήθηκαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία έγιναν αποδέκτες πολλαπλών χειροκροτημάτων από την πολιτειακή, πολιτική ηγεσία και το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί κατά μήκος του χώρου διεξαγωγής της.

Κλείσιμο
Ακολούθησαν οι αδελφές νοσοκόμοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και η διμοιρία οχημάτων και μοτοσυκλετών της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Πάνω από το χώρο της παρελάσεως πέταξαν σε άψογους σχηματισμούς αεροσκάφη και ελικόπτερα όλων των τύπων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την στρατιωτική παρέλαση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο νέος υπουργός 'Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης, εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος ο βουλευτής Νίκος Φίλης, εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη διπλωματικών αποστολών και άλλοι επίσημοι.




Δείτε φωτογραφίες από τη στρατιωτική παρέλαση από την πλατεία Συντάγματος:


























































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης