Δείτε τη selfie του Τσίπρα με μουσουλμάνες μαθήτριες στη Θράκη

Δείτε τη selfie του Τσίπρα με μουσουλμάνες μαθήτριες στη Θράκη

Σε μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης εκφώνησε σήμερα ομιλία ο Έλληνας πρωθυπουργός, σε μια από τις στάσεις της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα

Δείτε τη selfie του Τσίπρα με μουσουλμάνες μαθήτριες στη Θράκη
Σε μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης εκφώνησε σήμερα ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας
, σε μια από τις στάσεις της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Εκεί, ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να φωτογραφηθεί με μαθήτριες, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τον καφέ του σε ένα παραδοσιακό καφενείο της πόλης.

Κλείσιμο
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα τους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, σε μια περιοδεία που εστιάζει «στην ανάγκη περιφερειακής ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας, χωρίς κανέναν αποκλεισμό» όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ήταν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου ο κ. Τσίπρας έφτασε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί με στόχο να διαπιστώσει από κοντά την πορεία των έργων που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του λιμανιού, την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) και τη δημιουργία πλωτής αποθήκης υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, με τα οποία η Θράκη θα εξελιχθεί σε ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιοχή.

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός μετέβη στη Φιλλύρα της Ροδόπης, την έδρα του Δήμου Αρριανών, που αριθμεί 57 χωριά, κυρίως ορεινά, με μουσουλμανικό πληθυσμό.

Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ξάνθη, όπου επισκέφθηκε το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο, το Μουσικό Γυμνάσιο και το Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά". Κατόπιν μετέβη στο Μουσικό Γυμνάσιο Κομοτηνής, όπου είχε σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θράκης, στα γραφεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην Κομοτηνή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης