Υποχωρεί ο Λεβέντης: Κάθε δώδεκα και όχι κάθε έξι μήνες η ανανέωση της ΚΟ του

Υποχωρεί ο Λεβέντης: Κάθε δώδεκα και όχι κάθε έξι μήνες η ανανέωση της ΚΟ του

Η αρχική του δέσμευση ήταν για εξάμηνη θητεία των βουλευτών του – Φαίνεται πως έπειτα από αντιδράσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποφάσισε την ανανέωση της κοινοβουλευτικής του ομάδας κάθε 12 μήνες 

Υποχωρεί ο Λεβέντης: Κάθε δώδεκα και όχι κάθε έξι μήνες η ανανέωση της ΚΟ του
«Μικρές» υποχωρήσεις φαίνεται πως κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο θέμα του «ροτέισον» που επιχειρεί να επιβάλλει την κοινοβουλευτική του ομάδα.

 Η αρχική του δέσμευση για βουλευτική θητεία με εξάμηνη διάρκεια φαίνεται πως προσκρούει στις σθεναρές αντιστάσεις των βουλευτών του που έχουν ήδη γλυκαθεί από το κοινοβουλευτικό περιβάλλον.

Όμως, ο κ. Λεβέντης εμφανίζεται αποφασισμένος να εφαρμόσει το καινοτόμο μέτρο, γι αυτό και αυτήκοοι μάρτυρες τον «έπιασαν» στο καφενείο της Βουλής να επισημαίνει στους βουλευτές του πως πρέπει κάθε 12 μήνες να γίνεται ανασύνθεση της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι η Ένωση Κεντρώων δεν έχει καταλύσει ακόμα σε γραφεία με αποτέλεσμα οι συσκέψεις να γίνονται είτε στο εντευκτήριο είτε στο καφενείο του βουλευτηρίου.

Εκτός αυτού ο κ. Λεβέντης φέρεται αποφασισμένος να μην εκμεταλλευτεί όλα τα «χρυσά» προνόμια που απολαμβάνουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι βουλευτές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης