Bild: Ο γελαστός Βαρουφάκης και η απελπισμένη Μέρκελ

Bild: Ο γελαστός Βαρουφάκης και η απελπισμένη Μέρκελ

«Δύο πρόσωπα, δύο ιστορίες…» γράφει η γερμανική εφημερίδα η οποία περιγράφει την εμφάνιση και παρουσία του υπουργού Οικονομικών στο Eurogroup καθώς και της Καγκελάριου της Γερμανίας, χθες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη γερμανική βουλή

Bild: Ο γελαστός Βαρουφάκης και η απελπισμένη Μέρκελ
«Αυτά τα δύο πρόσωπα τα λένε όλα» είναι ο τίτλος πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Bild» η οποία φιλοξενεί δύο φωτογραφίες, τη μία δίπλα στην άλλη, με την Καγκελάριο της Γερμανίας από τη μια και τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών από την άλλη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δείχνει να χαμογελά διάπλατα, ενώ η Άνγκελα Μέρκελ διατηρεί το διάσημο στρυφνό ύφος της, δείχνοντας ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Κλείσιμο


«Δύο πρόσωπα, δύο ιστορίες…» γράφει η γερμανική εφημερίδα η οποία περιγράφει την εμφάνιση και παρουσία του υπουργού Οικονομικών στο Eurogroup καθώς και της Καγκελάριου της Γερμανίας, χθες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη γερμανική βουλή.

Ο κ. Βαρουφάκης περιγράφεται ως γελαστός, χαλαρός και σε καλή διάθεση ενώ η κ. Μέρκελ ως σοβαρή, πιεσμένη και απελπισμένη.

«Η φωνή της Άνγκελα Μέρκελ ήταν σοβαρή, σπασμένη. Γνωρίζει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν θα υποχωρήσει… Η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου –εξαπατημένη από έναν γελαστό Έλληνα».

Στη συνέχεια περιγράφεται ο κ. Βαρουφάκης: «Σκούρο κοστούμι, ανοιχτό πουκάμισο, χωρίς γραβάτα, montblanc στυλό στην τσέπη… Για αυτόν είναι ξεκάθαρο: Πρέπει να μετακινηθεί η Ευρώπη… Ο Βαρουφάκης μπαίνει αδιάφορα στην αίθουσα συνεδριάσεων, είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα πληρώσει η Ευρώπη. Σίγουρα…» καταλήγει με ειρωνική διάθεση το δημοσίευμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης