Μιχαλολιάκος: Διανύσαμε τέσσερις χαμένους μήνες

Μιχαλολιάκος: Διανύσαμε τέσσερις χαμένους μήνες

Για νέο μνημόνιο έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής

Μιχαλολιάκος: Διανύσαμε τέσσερις χαμένους μήνες
Για νέο μνημόνιο έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στη συμφωνία που επιδιώκει η κυβέρνηση με τους δανειστές. Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει νομικό στήριγμα για τους όρους των μνημονίων. 

«Η νέα συμφωνία θα έχει τους όρους των προηγούμενων μνημονίων;», διερωτήθηκε εν συνεχεία ο κ. Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας παράνομα τα μνημόνια. 

Κλείσιμο
«Παράνομα τα μνημόνια, παράνομη και η συμφωνία που πρόκειται να υπογράψει η κυβέρνηση», τόνισε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει ξεχάσει ό,τι έλεγε χθες.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα καταστρέψουν την Ελλάδα αλλά τη Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στον κ. Αντώνη Σαμαρά, και τόνισε ότι αν η ΝΔ κοίταζε το πατριωτικό συμφέρον, θα υπέγραφε την ωφέλιμη κατά αυτήν πέμπτη αξιολόγηση και δεν θα πήγαινε σε εκλογές, τόνισε. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ούτε κατά κεραία τις προεκλογικές δεσμεύσεις του», διεμήνυσε, στρέφοντας ξανά τα βέλη του προς την κυβέρνηση.

«Διανύσαμε τέσσερις χαμένους μήνες», τόνισε, για να προσθέσει πως ο Τσίπρας δεν παρουσιάζει την αντιπρόταση της Ελλάδας προς τους δανειστές.

«Όχι άλλο μνημόνιο, όχι άλλη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, ναι στην επιστροφή στον εθνικό προστατευτισμό», ανέφερε και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λύση στο χρέος της Ελλάδας, παρά μόνο η καταγγελία του, διεμήνυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης