Θεοδωράκης: Η ψήφος στο Ποτάμι δεν είναι ψήφος σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Η ψήφος στο Ποτάμι δεν είναι ψήφος σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Το τρίτο κόμμα είναι αυτό που καθορίζει τις εξελίξεις με βάση το πολιτικό μας σύστημα» επισήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στο Star

Θεοδωράκης: Η ψήφος στο Ποτάμι δεν είναι ψήφος σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
 Το Ποταμι θα κρατήσει το «καράβι στο κεντρο» και την Ελλάδα στην Ευρώπη εφόσον ειναι τρίτο κόμμα αναφέρει ο κ. Σταύρος θεοδωρακης υποστηρίζοντας παράλληλα πως όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ειναι πρωτο κόμμα και με διαφορά απο την ΝΔ. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star απαντησε στον πρωθυπουργό που ανέφερε πως ψήφος στο Ποταμι ισοδυναμεί με ψηφο σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι: «το τρίτο κόμμα είναι αυτό που καθορίζει τις εξελίξεις με βάση το πολιτικό μας σύστημα. Δηλαδή είναι στοιχειώδη μαθηματικά. Το σημαντικό είναι το πρώτο κόμμα και φαίνεται ότι ο κόσμος έχει καταλήξει για το πρώτο κόμμα. Ίσως ο κ. Σαμαράς να μην θέλει να το πιστέψει, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι καλώς ή κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φύγει μπροστά. Έχει φύγει 5 πόντους, 7 πόντους, αυτό συζητάμε. Δεν συζητάει κανείς την πρωτιά της Ν.Δ. Άρα αυτό που είναι καθοριστικό είναι πόσο ποσοστό θα έχει το Ποτάμι» και πρόσθεσε «να στο πω και διαφορετικά, γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω για χαμένη ψήφο, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν η Ν.Δ. έχει 90 βουλευτές ή 95. Έχει πολύ μεγάλη σημασία όμως αν το Ποτάμι έχει 25, ή 30. Γιατί το Ποτάμι ως τρίτη δύναμη, ως τρίτη ισχυρή μεταρρυθμιστική δύναμη, πρέπει να κρατήσει το καράβι στο κέντρο. Πρέπει να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο ένα ισχυρό τρίτο κίνημα. Είναι απλά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης