Σοκ από τη φράση Τσίπρα για το «πήδημα σε λίγες μέρες»

Σοκ από τη φράση Τσίπρα για το «πήδημα σε λίγες μέρες»

Πολιτικές αντιδράσεις για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ρόδο - Κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Ο κ. Τσίπρας ας ξανακούσει και ας διαβάσει τι ακριβώς είπε στη Ρόδο και ας προβληματισθεί. Αν βέβαια μπορεί...»

Σοκ από τη φράση Τσίπρα για το «πήδημα σε λίγες μέρες»
Σε ένα προκλητικό λογοπαίγνιο επιδόθηκε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την προεκλογική του ομιλία στη Ρόδο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε αμέσως με ανακοίνωσή της: «Ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Αναγνώστου χαρακτήρισε «διχαστικό και ρεβανσιστικό παραλήρημα» την ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο: «Καλούμε τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα και παράλληλα να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τους διάφορους «παρατρεχάμενους» και τους τραμπούκους οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα λεκτικής και ωμής βίας που δυναμιτίζουν προεκλογικά το πολιτικό κλίμα. Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ. Τσίπρα να εκπέμπει διχαστικά μηνύματα που διαχέουν εκδικητικό πνεύμα στην κοινωνία. Ο κ. Τσίπρας ας ξανακούσει και ας διαβάσει τι ακριβώς είπε στη Ρόδο και ας προβληματισθεί. Αν βέβαια μπορεί...».

Σήμερα μέσω Twitter ο Γιάννης Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Όταν κάνεις ένα λάθος, το να το παραδέχεσαι και να σωπαίνεις, απαιτεί σύνεση, σεμνότητα και γενναιότητα, γίνεσαι και πιο συμπαθής».

Κλείσιμο


Η ατάκα του προοριζόταν προφανώς για τη Ραχήλ Μακρή και τις δικές της δηλώσεις περί τυπώματος χρημάτων, ωστόσο ο κ. Μουρούτης του απάντησε:



Νωρίτερα ο κ. Μουρούτης έγραφε απευθυνόμενος στο Νίκο Παππά:



Τη φράση Τσίπρα σχολίασε μέσω Twitter σήμερα και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.



Εκεί όμως που έγινε ο απόλυτος πανικός με την ατάκα Τσίπρα ήταν στο Twitter. Και για να πάρετε μια γεύση ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά tweets χρηστών:














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης