Βίντεο: Τα «γαλλικά» του δημάρχου Ιλίου προς τον Γιοχάνες Χαν

Βίντεο: Τα «γαλλικά» του δημάρχου Ιλίου προς τον Γιοχάνες Χαν

Ο Νίκος Ζενέτος χρησιμοποίησε τη λαϊκή ρήση «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ...με και το μάστορά μας» απευθυνόμενος στον Γερμανό επίτροπο

Βίντεο: Τα «γαλλικά» του δημάρχου Ιλίου προς τον Γιοχάνες Χαν
Δεν ήταν τελικά ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, αυτός ο οποίος χρησιμοποίησε «γαλλικά» μιλώντας στον Γερμανό επίτροπο Γιοχάνες Χαν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί «δράστης» είναι ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος εξ αρχής ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιούσε.

Κλείσιμο
Και τα «πυρά» ξεκίνησαν από την αρχή με τη χρήση της λαϊκής ρήσης «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ...με και το μάστορά μας» εξηγώντας ότι αυτό κάνουν οι Ευρωπαίοι σήμερα αφού «η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία, αθλητισμό, τέχνη».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, σε υψηλούς τόνους προς τον Γερμανό πολιτικό λέγοντας:«επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δε φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα βρεθεί προς εκπλήξεων». 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης