Εκλογές 2023: Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2023: Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Έχω ασχοληθεί συστηματικά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ώστε ήδη αισθάνομαι βουλευτής της» αναφέρει ο πρωθυπουργός

5836414
Υποψήφιος και στην περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Τη σχετική απόφαση γνωστόποιησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχω ασχοληθεί τόσο πολύ και συστηματικά με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, ώστε ήδη αισθάνομαι βουλευτής της. Στις προσεχείς εκλογές, ναι, θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης».

Όπως είναι γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προσεχείς εκλογές θα τεθεί επικεφαλής και στο ψηφοδέλτιο της της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης απαντά και για την υπόθεση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, λέγοντας πως «το νερό δεν ιδιωτικοποιείται, τελεία και παύλα» και συμπληρώνοντας ότι «όσο για τις συναυλίες, καλώς να διασκεδάζουν όσοι πηγαίνουν. Να ξέρουν, όμως, τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν όσοι τις «καπελώνουν». Γιατί στη Θεσσαλονίκη ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκε ότι, απλώς, είναι ψεύτης… μετά μουσικής».

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: «Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο στον Ταύρο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης