Η Σοφία Φυρού βρίσκεται για διακοπές εκεί που χαλαρώνουν όλοι οι celebrities: στη Μύκονο.
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζεται σε ξαπλώστρα στο Καλό Λιβάδι και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον υδράργυρο.
Σέξι, όπως πάντα, και επιδεικνύοντας τις χορευτικές ικανότητες, έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να... ζαλίζεται. Και, αφού λίκνισε τις χυμώδεις καμπύλες της, έχοντας στο πλευρό της μια φίλη της αναλόγων προσόντων, ζεστάθηκε και είπε να ρίξει μια βουτιά στα καταγάλανα νερά για να δροσιστεί.
Δείτε την εκρηκτική Σοφία Φυρού να χορεύει στη Μύκονο:
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.