Η Ελένη Φουρέιρα λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα και έχει αρκετές φορές ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με την ίδια σε κάποια παραλία.
Αυτη τη φορά η δημοφιλής τραγουδίστρια, φορώντας για άλλη μια φορά ένα μαγιό που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, επέλεξε για φόντο μια πισίνα σε έναν κήπο.
Για να κάνει, μάλιστα, το βίντεο πιο ελκυστικό φρόντισε να συνοδεύσει τον λάγνο χορό της με... νερό!
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους