Survivor 2: Η μάχη για τα κρουασάν και η «εισβολή» του Λιανού

Survivor 2: Η μάχη για τα κρουασάν και η «εισβολή» του Λιανού

Οι Διάσημοι κέρδισαν τον αγώνα με έπαθλο δύο μεγάλα κρουασάν, οι Μαχητές λίγο πριν φάει ο ένας τον άλλο κέρδισαν ένα κιλό αλεύρι και η είσοδος του Γιώργου Λιανού μας έκανε να εκτιμήσουμε τον Σάκη Τανιμανίδη λίγο παραπάνω

Survivor 2: Η μάχη για τα κρουασάν και η «εισβολή» του Λιανού
Μετά από τρεις μέρες τηλεοπτικής «ξηρασίας» η επιστροφή του λατρεμένου ριάλιτι ήταν περίπου αυτό που περιμέναμε.

Γιατί κακά τα ψέματα αυτό που μας έλειψε ήταν ο Αγόρου να ευχαριστεί τον Θεό και το κοινό που δεν τον πέταξε έξω με συνοπτικές διαδικασίες λες και πήρε Οσκαρ, ενώ στην πραγματικότητα την σκαπούλαρε γιατί ο Νίκος Θωμάς ήταν ο υποψήφιος που θα έφευγε και δίχως ψηφοφορία. Ας του ανοίξει κάποιος το twitter για ‘κανα πεντάλεπτο να αφήσει τον Θεό ήσυχο και να αρχίσει τα ευχέλαια…

Κατά τα’ άλλα στις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου όλα κυλούν ήρεμα και φυσιολογικά. Η Ξένια συνεχίζει να στρίβει το σορτσάκι, όταν το φοράει φυσικά, και πριν τα αγωνίσματα, οι Μαχητές σε λίγο, αν συνεχίσουν έτσι ,θα χάσουν έπαθλα θα αλληλοφαγωθούν με περισσή άνεση, η Σπυροπούλου θα μας δουλεύει ψιλό γαζί κ.ο.κ. 
Κλείσιμο

Στον αγώνα επάθλου η ανακοίνωση του Τανιμανίδη τους έδωσε περισσή χαρά καθώς διεκδικούσαν δύο κρουασάν.

Η Κωνσταντίνα δεν έχει λόγια μπροστά στο λαχταριστό έπαθλο αλλά αποκάλυψε ότι η Δαλάκα ως μάντης Τειρεσίας είχε πει ότι θα είναι κρουασάν. Η χαρά διπλή για εμάς τους τηλεθεατές, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι η Ντινάρα έχασε και τα περιττά κιλά οπότε θα μπορεί να φάει δίχως τύψεις και ενοχές την κρουασανούμπα σε x large γιατί όπως τόνισε και ο Τανιμανίδης «το μέγεθος μετράει». Κάτι θα ξέρει για να το λέει…



Πού να φανταζόμαστε όταν τραγουδούσε ο Λουκιανός για τα κρουασάν τι θα ζούσαμε εμείς από τον καναπέ βλέποντας δυο δεκάδες ριαλιτζήδες να πασχίζουν για να τα κερδίσουν. «Υπάρχουν πέντε πράγματα που αγάπησα. Που αγάπησα, που αγάπησα. Υπάρχουν πέντε πράγματα που αγάπησα. Που αν τα ‘χω δε θα χαθώ. Αγάπησα ας πούμε, τα ζεστά κρουασάν. Τα αλήτικα τζιν και τ’ άσπρα μπουφάν, Βιτρίνες στη Σταδίου, ειδικά Κυριακές. Αγάπησα τις γόμες, τις πολύ μαλακές». Πάμε, γερά.

Στην αρένα για το κρουασάν

Εμπόδια, γούρνες, παζλ, ισορροπία, έρπειν, και στο τέλος να βάλεις τους κρίκους στα άγκιστρα. Ο Τσίλης εύκολα κερδίζει τον Ηλία στην πρώτη αψιμαχία και κάνει το 1 – 0 για τους Διάσημους.

Ξένια και Μελίνα ακολουθούν με την τραγουδίστρια με το ζόρι να φοράει το μαγιό, το σορτσάκι χάθηκε, ξεχάστε το. Η Μελίνα την κερδίζει για πλάκα και πολύ το χαρήκαμε. Το σκορ γίνεται 1- 1.



Επόμενο ζευγάρι αντιπάλων ο Νάσος με τον Χάρη. Ωραία κούρσα ειδικά την στιγμή που ο Τανιμανίδης περιγράφει τα «πάζελ». Ενώ βάζουν πολύ γρήγορα τον πρώτο κρίκο, στον δεύτερο δυσκολεύονται με απανωτές αστοχίες και ο Χάρης τελικά σκοράρει πρώτος κάνοντας το 2- 1 για τους «Μαχητές».

Μαρία Σαμαρίνου και Βιργινία δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους και η Βιργινία τα βρίσκει δύσκολα στο παζλ. Η Μαρία σκοράρει και τα δύο και η Βιργινία ακόμη προσπαθεί να φτιάξει το παζλ. Μικρή φαίνεται ότι δεν της έμαθαν τα σωστά παιχνίδια. Οι Διάσημοι ισοφαρίζουν σε 2 – 2. 

Δρυμωνάκος εναντίον Αγόρου. Ο Δρυμωνάκος πλέον θυμίζει Οσιομάρτυρα, δώστε του ένα κρουασάν στη ζούλα, κρίμα είναι το παλικάρι. Κάνει εκπληκτική – δελφινάτη βουτιά και κλέβει την παράσταση. Ο Αγόρου κάνει επίδειξη μούσκουλων και στον στόχο ο Φράουλας στοχεύει τον ουρανό και την διπλανή παραλία. Σε λούνα παρκ η μαμά του δεν τον πήγε λογικά. Ο Δρυμωνάκος κερδίζει εύκολα και το σκορ γίνεται 3 – 2.

Ροδάνθη και Κωνσταντίνα τώρα και τούτες περπατάνε και κολυμπάνε θαρρείς και κάποιος τους είπε «Μη τυχόν και λερωθείτε». Ο Ντίναρος σαρώνει στο παζλ «γιατί τα βάφει», αλλά θα χάσει στους κρίκους με μικρή διαφορά και οι Μαχητές θα ισοφαρίσουν στο σκορ το οποίο γίνεται 3 – 3.

Μουρούτσος εναντίον Κωνσταντίνου. Δυνατοί και οι δύο στην διαδρομή αλλά ο Μιχάλης καλύτερος στον στόχο των κρίκων θα κάνει το 4 – 3 για τους Διάσημους.

Δαλάκα και Ντάρια παίρνουν θέση. Ισοδύναμες στην πίστα αλλά το express Dalaka  κάνει και πάλι την διαφορά. Το μοντέλο μαζεύει την άμμο, επιστρέφει πάγκο και το σκορ γίνεται 5 -3.
Δρυμωνάκος και Ηλίας το επόμενο ζεύγος στον στίβο μάχης. Ο Personal trainer έπαθε Αγόρου και άρχισε τα φιλιά στα κομποσκοίνια.

Ο Δρυμωνάκος χτυπά την μέση του αλλά το παλεύει. Όμως ο Ηλίας με μικρή διαφορά θα κερδίσει στους κρίκους και θα κάνει το 5 -4.

Ολγα Φαρμάκη εναντίον Μελίνας. Όλα θα κριθούν στον στόχο όπου η Ολγα με φοβερή ευστοχία θα κάνει την ανατροπή και θα αυξήσει την διαφορά για τους Διάσημους με 6 -4.
Μουρούτσος και Χάρης είναι οι επόμενοι παίκτες. Ο Μιχάλης κερδίζει και οι Διάσημοι γίνονται επικίνδυνοι, κάνοντας το σκορ 7 – 4.

Ξένια και Ροδάνθη στον αγώνα. Στο ψηλοκρεμαστό η Ξένια είναι πιο εύστοχη και έχουμε double score με τους Διάσημους να κάνουν το 8 -4. Ζόρικα τα πράγματα για τους Μαχητές.
Η ώρα του Τσίλη να αντιμετωπίσει τον Αγόρου. Ο Φράουλας μειώνει σε 8 -5 καθώς ευστοχεί στους κρίκους και ο Τανιμανίδης παθαίνει ντελίριο… Ο Θεός να μας φυλάει.

Τι ήταν να κερδίσει ο Αγόρου, οϊμέ! Επέστρεψε στον πάγκο και κάνει τον προφέσσορα ο μετρ. Ρε, τι τραβάμε με αυτόν.

Μαρία Σαμαρίνου και Ντάρια υπό βροχή. Κανένας δε θέλει να φύγει ηττημένος λέει ο Τανιμανίδης λες και στα προηγούμενα θέλανε. Η Ντάρια μειώνει σε 8 -6 και επιστρέφει μετά από καιρό στις νίκες.  Ας μην περιγράψουμε τις φωνές του Αγόρου, τις φαντάζεστε.
Εντωμεταξύ βρέχει, έχουν όλοι παγώσει, η Ξένια απτόητη με το στρινγκ… Και αδιάβροχο να της δώσουνε δεν θα το βάλει.

Ο Νάσος αγωνίζεται εναντίον Τσεπάνη την ώρα που ο Τανιμανίδης συνεχίζει το ντελίριό του υπέρ των Μαχητών. Η ώρα του Λιανού ευτυχώς πλησιάζει… Ο Νάσος δεν θα του κάνει την χάρη και το σκορ θα γίνει 9 – 6 με τα κρουασάν να πλησιάζουν την παραλία των Διασήμων.

Η Δαλάκα θα μπει για το τελειώσει και η Βιργινία θα προσπαθήσει να την φρενάρει αφού πρώτα ο Αγόρου και η Ροδάνθη της έχουν κάνει το μυαλό τσουρέκι με τις συμβουλές τους. Αστοχες πολύ στην αρχή αλλά η Βιργινία κάνει την έκπληξη και μειώνει σε 9 -7.

Ο Αγόρου είναι το απόλυτο ξενέρωμα κάνοντας τον αρχηγό και δίνοντας συμβουλές. Η Ζωή έχει τόσο πολύ ξενερώσει που γυρίζει την πλάτη και ούτε καν ακουμπά το χέρι της στην ομαδική προσφώνηση Μαχητές. Και καλά κάνει η κοπέλα.

Χάρης εναντίον Μουρούτσου και η διαφορά μειώνεται σε 9 -8 μετά την ευστοχία του Χάρη στους κρίκους και δυστυχώς για εμάς άρχισαν και τα «εμείς είμαστε». Καλά τα είχαμε ξεχάσει τρεις μέρες.

Μαρία και Μελίνα θα δώσουν μάχη για τους κρίσιμους πόντους. Και ναι, τα κρουασάν πάνε στους Διάσημους καθώς η Μαρία Σαμαρίνου θα σκοράρει και θα πάρει τη νίκη κάνοντας το τελικό σκορ 10 -8.


Ακολουθούν στιγμές συγκίνησης στην ομάδα των Διασήμων που στην ιδέα της πραλίνας που κρύβεται στο κρουασάν τα λόγια στάζουν μέλι. Η ομάδα δυναμώνει την ώρα που απέναντι όλα λογικά θα γίνουν ακόμη χειρότερα μετά και την αποψινή ήττα.

«Είναι μεγάλο, είναι τεράστιο, αυτό είναι σαν τον Νάσο, εγώ θα πάρω το μεγαλύτερο», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται, Θεέ μου, σχώρα με…

Στη συνέχεια η Ντίνα καβάτζωσε την αιώρα και μόστραρε το άθικτο πεντικιούρ – να μας δώσει η παραγωγή το τηλέφωνο της μανικιουρίστας της. Στους Μαχητές η Ροδάνθη ήταν να μην κερδίσει κανα δυο παιχνίδια. Πήρε φόρα κι έγινε γκουρού των παιχνιδιών. Η Βιργινία υποχώρησε και ζήτησε συγγνώμη από τον Αγόρου ο οποίος έσπευσε να το πει στην κάμερα.

Ο Τσεπάνης είναι και με τους Μεν και με τους Δεν, καλύτερα απ’ όσο το έκανε ο Χάρης ο Ρώμας. Τέτοια κωλοτούμπα ούτε η Μελίνα, η οποία τον έχει πάρει πρέφα και τον αναμένει στη γωνία. 

Οσο η Χατζίδου αδειάζει on camera την Ντίνα, λέγοντας ότι δεν θα την έκανε παρέα εκτός παιχνιδιού εκείνη λικνίζεται στην αιώρα από την οποία δε σηκώνεται ούτε για πλάκα.

Η Νίτσα αποκαλύπτει ότι η Ντίνα είναι στην κοσμάρα της και όταν συζητούν σοβαρά εκείνη μασάει τσιχλόφουσκα.

Όλα αυτά βέβαια όπως θα επισημάνει και το twitter και ο απολαυστικός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μέχρι η Ντίνα να πάρει εκπομπή και η Νίτσα να την παρακαλάει γονατιστή να την καλέσει για να παρουσιάσει το επόμενο σκυλοσουξέ της. 

Η Ξένια μιλά γενικά και αόριστα για διπρόσωπους, την άρπαξε από το πολύ γδύσιμο και είναι σε παραλήρημα, και η Δαλάκα χαϊδεύει τις πλεξούδες της σαν την Ραπουνζέλ.

Η ώρα του Λιανού

Η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο παρουσιαστή – βοηθού. Κάτι σαν πιστολάκι σε κομμωτήριο, να πούμε. Φέρτε πίσω τον Τανιμανίδη, guys. Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο «Ελλάδας εχεις ταλέντο» στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; 



Στο παιχνίδι επέστρεψε και ο τραυματίας Θοδωρής ο οποίος θα μείνει εκτός αγώνων για μία εβδομάδα.

Το έπαθλο για τον σημερινό αγώνα είναι ένα κιλό αλεύρι. Η Ροδάνθη πετάχτηκε ως «Ακης Πετρετζίκης» για να μας πει ότι ξέρει να φτιάχνει τηγανίτες, δηλαδή να ανακατεύει το νερό με το αλεύρι. Η Ντίνα φυσικά ούτε αυτό.

Ακολουθεί ο δεύτερος αγώνας επάθλου, ο οποίος είναι ψιλοδύσκολος και αγωνίζονται δύο από κάθε ομάδα. Αγόρου και Μελίνα εναντίον Δαλάκα και Μουρούτσου. Οι Μαχητές θα κερδίσουν το αλεύρι το οποίο φυσικά θα χρειαστει να το κάνουν ζυμάρι για να κλείσουν τα αυτιά τους προκειμένου να μην ακούνε τον Αγόρου. Φέρτε κι από δω λίγο παιδιά, δεν παλεύεται ο τύπος…
Υπομονή, τηλεθεατάρες μέχρι και απόψε οπότε τα πράγματα λογικά θα αγριέψουν κατιτίς παραπάνω.

Εντωμεταξύ έχει κι άλλους ριαλιτζήδες το μεσημέρι. Τους «Κλαρινογαμπρούς εν δράσει» οι οποίοι σας κρατούν ζεστούς μέχρι να βγουν στην τηλεοπτική πίστα τα «ντούκια» του βραδιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης