Δείτε το βίντεο του επεισοδίου με τον Φερεντίνο στο καρναβάλι της Καλαμάτας

Δείτε το βίντεο του επεισοδίου με τον Φερεντίνο στο καρναβάλι της Καλαμάτας

Τον αλεύρωσαν και του έριξαν μπύρα - Δείτε την αντίδρασή του

Δείτε το βίντεο του επεισοδίου με τον Φερεντίνο στο καρναβάλι της Καλαμάτας
Πολλά ακούστηκαν, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και με τα μάτια μας τι τελικά έγινε στο καρναβάλι της Καλαμάτας με τον Χρήστο Φερεντίνο που έπεσε θύμα... αλευρώματος και μπουγελώματος. 

Στο βίντεο του Best News φαίνεται το αλεύρωμα του παρουσιαστή και ο ίδιος να προσπαθεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του. Και ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει το καρναβάλι επιτέθηκε φραστικά στο γκρουπ που τον αλεύρωσε αποκαλώντας τα μέλη του μ...ες. Την αποκάλυψη είχε κάνει νωρίτερα και η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου που ήταν παρούσα στο σκηνικό και είχε γράψει στο Facebook: 
«Φερεντίνο πες αλεύρι…. Κι εκει που ειμαστε μές στη τρελή χαρά και «τε λα πονκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομενους… ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου…..«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι «Μα…σίγμα» υπάρχουν σε κάθε πόλη…χειροκροτήστε τους!».

Το επεισόδιο δεν τελείωσε εδώ αλλά στη συνέχεια όπως βλέπουμε στο βίντεο περνάει ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός ρίχνει μπύρα στον παρουσιαστή. Τότε ο Χρήστος Φερεντίνος πηγαίνει προς το όχημα, αρπάζει τον οδηγό, τον ταρακουνάει χαμογελώντας και στη συνέχεια αποχωρεί λέγοντας: «Παραδίδω το μικρόφωνο, πηγαίνω να αλλάξω και θα τα πούμε σε μία ωρίτσα».

Κλείσιμο


Ο ίδιος ο Φερεντίνος πάντως με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι τα περί εκνευρισμού του είναι υπερβολές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης