PROTOTHEMA

People

Επιλογή Κατηγορίας

Τι έλεγαν τα σενάρια τις προηγούμενες ημέρες

Η «Νιτσιάκος» διαψεύδει ότι πήρε το 40% της εταιρείας ο Σάκης Ρουβάς!

Η «Νιτσιάκος» διαψεύδει ότι πήρε το 40% της εταιρείας ο Σάκης Ρουβάς!

«Ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία που να αφορά πώληση ποσοστού της», ξεκαθαρίζει η οικογένεια 

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έφεραν τον Σάκη Ρουβά να αποκτά το 40% της Νιτσιάκος προχώρησε η εταιρεία. 


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας η οικογένεια αναφέρει: «Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της».

Η «είδηση» άρχισε να διακινείται από την Παρασκευή από αρκετά Μέσα Ενημέρωσης, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οικονομικού καναλιού «SBC», κανένας δεν επικοινώνησε με την οικογένεια, προκειμένου να διασταυρώσει εάν ευσταθεί. 

Δημοσιεύματα ήθελαν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει «δώσει τα χέρια» με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.

Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

fm19/07/201709:36

Πέρα από το γεγονός αν είναι ή όχι αλήθεια η αγορά μετοχών από τον Ρουβά, είναι λογικό ο Ρουβάς να θέλει να επενδύσει σε κάποια κερδοφόρα επιχείρηση τα λεφτά που έβγαλε από το τραγούδι τόσα χρόνια. Άλλωστε κάποια στιγμή η καριέρα τελειώνει και από κάπου πρέπει να έχει ένα εισόδημα. Κάποιοι καλλιτέχνες, που βγάλανε πολλά λεφτά, τα φάγανε στο τζόγο, στην κόκα και σε άλλα ακριβά "σπορ", και πεθάνανε στην ψάθα. Η επένδυση είναι μια σοφή ενέργεια για να ζήσει κανείς, μετά τη δύση της καριέρας αξιοπρεπώς

Απάντηση
ΧΡΗΣΤΟΣ 17/07/201718:15

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...

Απάντηση
Ενας πολίτης17/07/201716:00

Αν λέγονται ψέμματα και φυσικα διαδίδονται χωρις διασταύρωση απο ΜΜΕ ...για τοσο ασήμαντα θεματα φανταστείτε τι γινεται για τα σοβαρά..... Αθτοι το ΕΣΡ αντι να λενε ποσα κανάλια θα εχουμε την εποχή της δορυφορικής .... καλο να ασχολούνται τα ήδη υπάρχοντα μεσα ενημερώσεις ποσες φημες και ψευδές ειδήσεις μεταδίδουν .....κα να φυσικα να ρίχνουν και ανάλογες ποινές ...ωστε μη διασταυρωμένες πληροφορίες να μην ξεγελάνε τον κοσμο ...και μερικές για φαρμακα να τους οδηγούν εως το θάνατο....

Απάντηση
Bahraini17/07/201715:49

Θα λέει στα κοτόπουλα πριν την σφαγή:"Είστε εεεετοιιιιιιιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......."

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία