Survivor: Απερίγραπτος αγώνας, με γκάφες, «σαβούρες» και παραλίγο… πνιγμούς!

Survivor: Απερίγραπτος αγώνας, με γκάφες, «σαβούρες» και παραλίγο… πνιγμούς!

Η σπουδαία νίκη του Κοκκινάκη επί του Μάριου και η ανίκηττη Ευρυδίκη «έδειξαν το δρόμο» στους Διάσημους, που διάβασαν μηνύματα από θείους, νονές και τον... κουμπάρο απ' το χωριό

Survivor: Απερίγραπτος αγώνας, με γκάφες, «σαβούρες» και παραλίγο… πνιγμούς!
Πριν τον αγώνα του χθεσινού επεισοδίου οι παίκτες ένθεν και ένθεν απειλούσαν ότι θα βάλουν τα δυνατά τους και ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας για να λάβουν μηνύματα από τη μάνα τους, τα αδέλφια, τους θείους και τις θείες, τις νονές, τα μπατσανάκια και κάτι κολλητούς από το δημοτικό, που είχαν να τους δουν χρόνια, αλλά τώρα με το Survivor
… ξαναβρέθηκαν! 

Κλείσιμο
Ουσιαστικά ο αγώνας ήταν παρωδία, αφού το έπαθλο ήταν μόνο για να τραβήξουν οι κάμερες δάκρυα χαράς και νοσταλγίας, ώστε να τονίζουν την ευαίσθητη πλευρά των παικτών. Με το στομάχι να χτυπάει σαν ταμπούρλο και τις καρύδες να θερίζουν το έντερο, το μόνο που δεν ενδιαφέρει τους (κανονικούς) παίκτες είναι να λάβουν ένα, λογοκριμένο μάλιστα, γράμμα από κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο! Τουλάχιστον αν τους άφηναν το τάμπλετ να παίξουν κάνα tetris ή να σερφάρουν λίγο στο ίντερνετ και να ξεχαστούν θα είχε ένα ενδιαφέρον. Αλλά με έπαθλο ένα μήνυμα του κουνιάδου απ' το χωριό, ή του συγγενή, που θυμήθηκε τώρα την ύπαρξή σου, μόνο ο εγωισμός είναι τελικά αυτό που μπορεί να σε ωθήσει να κερδίσεις τον αγώνα.



Η ευχάριστη έκπληξη από τον χθεσινό αγώνα ήταν ο στίβος. Ήταν αριστοτεχνικά φτιαγμένος ώστε να οδηγεί τους παίκτες σε γκάφες, τούμπες και άλλες κωμικές στιγμές. Οι παίκτες έπρεπε να περπατήσουν πάνω σε μία δοκό χωρίς να πέσουν (άρα ήθελε ισορροπία), μετά να «περπατήσουν» με τη βοήθεια κάποιων φουσκωμένων σάκων πάνω από μία πισίνα, μετά να περάσουν από κάτι περίεργα σαν καθίσματα, να ισορροπήσουν και πάλι σε κάτι ρόδες, μισοθαμμένες στο γήπεδο και τέλος να ρίξουν δύο εύστοχες βολές σε ένα περίεργο καλάθι, περνώντας το μπαλάκι από μία κυρτή εξέδρα, που δυσκόλευε το έργο τους. Το κομμάτι των βολών ήταν απαιτητικό κι έτσι είχε μάλλον μικρή σημασία εάν θα έμενε κάποιος πίσω – αρκεί να μην το παράκανε στην καθυστέρηση.



Οι Διάσημοι κέρδισαν σε μία αναμέτρηση με σκορ 10-8 και αφού χρειάστηκε να γίνουν τα απίθανα. Πολλές φάσεις ήταν βγαλμένες κατευθείαν από ταινίες σαν το «Πάρτι» και τον Ροζ Πάνθηρα του Σέλερς, ή του Χοντρού και Λιγνού.

- Ο Κοκκινάκης, παρότι εξοικειωμένος με το νερό, γλίστρησε και έπεσε στην πισίνα, όπως και ο Μπο. Ο τελευταίος τη διέσχισε σαν ποταμόπλοιο. Τα ίδια έπαθαν σχεδόν όλοι οι άνδρες παίκτες, από τον Αγγελόπουλο, που φαινόταν ότι την κατάφερνε μόνο με μακροβούτι, έως τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού οι φουσκωμένοι σάκοι γλιστρούσαν. Τα κορίτσια ήταν καλύτερα, με εξαίρεση τη Λάουρα, που χρειάστηκε να τραβιέται για ώρα από κάτι καραβόσκοινα για να μην πάει στον πάτο και κληθούν οι δύτες να τη βγάλουν.

- Η Λάουρα τα έκανε όλα, μα όλα λάθος. Έπεσε από τη δοκό, μπλέχτηκε σε κάτι άλλες κατασκευές,  φαινόταν κάποιες στιγμές σαν να χορεύει το χορό του Ζαλόγγου. Ακόμα κι όταν κατάφερε να φτάσει, τα μεσάνυχτα, στις βολές ήταν τόσο άστοχη, που την κέρδισε τελικά η Ελισάβετ, η οποία δεν πετυχαίνει ούτε την ώρα, ακόμα κι όταν φοράει ρολόι.

- Η Ελισάβετ συνέχισε τους αγώνες της από κει που τους άφησε την προηγούμενη μέρα, όταν και σκόνταψε στο κρίσιμο τελευταίο ματς δύο φορές: Πετώντας το μπαλάκι κάποια στιγμή έκανε τόσο λάθος βολή, που το μπαλάκι τη χτύπησε στο πρόσωπο – παραλίγο να βγάλει το μάτι μόνη της. Αργότερα τράκαρε με ένα σχοινί, χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα – ούτε αυτή, ούτε το σχοινί!

- Ο Σπαλιάρας ήταν όλα τα λεφτά. Έπεφτε στις ρόδες, έπεφτε από τη δοκό, βούλιαζε στην πισίνα ήταν άστοχος και είχε και άποψη μετά για το πώς να παίξουν οι συμπαίκτες του. Γενικά από άποψη και συμβουλές είναι καλύτερος κι από τον Αλέφαντο, αλλά για αποτελέσματα ούτε κουβέντα.  

- Η μεγάλη αγωνιστική έκπληξη ήταν η ήττα του Μάριου από τον Κοκκινάκη. Καλός ο Κύπριος, αλλά μερικές φορές θεωρεί ότι θα κερδίσει σίγουρα και χαλαρώνει ή δεν προσέχει όσο πρέπει. Ο πολίστας πήγε ήρεμος και χωρίς άγχος στις βολές, ήταν εύστοχος και ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Διάσημων.

- Ο Κοκκινάκης έκανε και μία στρατηγική κίνηση που έδειξε ότι ο άνθρωπος το έχει: με το σκορ στο 3-5 υπέρ των Μαχητών, είπε να αγωνιστεί αυτός με τον Μάριο και όχι κάποιος άλλος πιο δυνατός συμπαίκτης του. Να «δώσει» δηλαδή μία νίκη στον Κύπριο, που πιθανότατα θα την έπαιρνε με οποιονδήποτε, αλλά χωρίς να θυσιάσουν οι Διάσημοι ένα δυνατό χαρτί. Έτσι πήγε ο Μπο πάνω στον Σπαλιάρα και μετά ο Αγγελόπουλος πάνω στον Μισθοφόρο, κερδίζοντας δύο αγώνες. Κερδίζοντας και ο ίδιος τον Μάριο, οι Διάσημοι απέκτησαν προβάδισμα!



- Ο Βασάλος, από τη στιγμή που το έπαθλο δεν ήταν φαγητό δεν είχε λόγο να τσιτώσει. Κέρδισε δύο ματς και έχασε ένα και φάνηκε να χάνει την ψυχραιμία του. Αργότερα τα έβαλε με τον Σπαλιάρα, που δεν βρίσκει τη νίκη ούτε στο λεξικό, αλλά και τα κορίτσια, φοβούμενος ότι σε επόμενους αγώνες θα μείνει νηστικός αν πάει έτσι η δουλειά.



- Ο Μισθοφόρος τα πήγε καλά απέναντι σε Μπο και Χρανιώτη, αλλά έχασε κρίσιμο ματς με Αγγελόπουλο.

- Ο Αγγελόπουλος αυτή τη φορά δεν κυκλοφορούσε με μάτι που γυαλίζει περισσότερο κι από καθρέπτη στον ήλιο, όπως προχθές. Φαινόταν γενικά πιο ήρεμος, αν και μέσα μέσα αγριευόταν, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο Χρανιώτης αγωνίστηκε με χτυπημένο κεφάλι – λόγω του ατυχήματος που είχε στην παραλία – πήρε ένα ματς, έχασε ένα άλλο και γενικώς με το περίεργο και ιδιαίτερο στιλ που έχει στις βολές καταφέρνει και κρύβει το ταλαιπωρημένο κορμί των 47 ετών. Από συμβουλές είναι ο Σπαλιάρας των Διάσημων. Μιλάει για πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν καταλαβαίνει, ούτε μπορεί να εκτελέσει!

- Η Ευρυδίκη απέδειξε γιατί είναι χρήσιμη αγωνιστικά στην ομάδα της. Κέρδισε και τους τέσσερις αγώνες που έδωσε, καθορίζοντας την τελική επικράτηση.



- Η Σάρα φαίνεται ότι είναι με τις μέρες της. Πότε κερδίζει κρίσιμα ματς, πότε χάνει εύκολα. Έτσι είναι η εφηβεία, με ασταθείς και ευμετάβλητες συμπεριφορές – δεν έχει σημασία που ηλικιακά είναι κοντά στα 30.

- Από τις κορυφαίες στιγμές η περιγραφή του Σάκη για την προσπάθεια της Σάρας και άλλων παικτριών με τη φράση «και τώρα μαζεύει τα μπαλάκια της»!!! Η χαριτωμενιά της δήθεν αθωότητας!   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης