Survivor: Το ατύχημα του Χρανιώτη και το «ραπάρισμα» του Σπαλιάρα

Survivor: Το ατύχημα του Χρανιώτη και το «ραπάρισμα» του Σπαλιάρα

Ο ηθοποιός βούτηξε στα ρηχά με το κεφάλι και έσκασε σε βράχο - Ο «Σπαλ» πήρε το τσεκούρι του κι «έσφαξε» καρύδες και... ρίμες

Survivor: Το ατύχημα του Χρανιώτη και το «ραπάρισμα» του Σπαλιάρα
Με το Survivor
να μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, το παιχνίδι αποκτά όλο και περισσότερες καλτ φυσιογνωμίες, με τις πιο απίθανες εσχάτως τον Σπαλιάρα και τον Χρανιώτη!

Κλείσιμο
Ο πρώτος αρχίζει να δίνει ρεσιτάλ, που κινούνται στο όριο ανάμεσα στο σόου και το παραλήρημα, ενώ ο δεύτερος παραλίγο να πάθει άσχημη ζημιά στα καλά καθούμενα. Είναι η δεύτερη φορά που ο Χρανιώτης δείχνει να μην τα πάει καλά με τη θάλασσα. Μετά το κωμικό περιστατικό με το χαμένο μαγιό
, σημειώθηκε ένα πιο σοβαρό περιστατικό, που ίσως να του κόστιζε πραγματικά.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, που λένε και τα αστυνομικά δελτία, ο ηθοποιός πήγε να κάνει μακροβούτι σε σημείο της θάλασσας με 30 εκατοστά βάθος!!!



Ακόμα και ένα μωρό καταλαβαίνει ότι αυτό δεν γίνεται. Ο Χρανιώτης είχε άλλη άποψη. Βουτώντας λοιπόν πήγε να την πάθει όπως ο ήρωας που υποδύεται ο Μπαρδέμ στην ταινία «Η θάλασσα μέσα μου». Ευτυχώς ο δικός μας δεν πήδηξε από τόσο ψηλά όσο εκείνος. Χτύπησε το κεφάλι και το στήθος σε κάτι βράχια και άρχισε να αιμορραγεί. Απεδείχθη ότι τα τραύματα ήταν επιπόλαια – όπως και ο ίδιος που έκανε πλάκα στον γιατρό ότι λιποθύμησε!

Προσπαθώντας αργότερα να δικαιολογήσει την κουταμάρα που έκανε έλεγε στους συμπαίκτες του ότι τα βράχια ήταν κρυμμένα κάτω από κάτι φύκια και δεν τα είδε! Ναι, ήταν η μέρα που έπαιζαν κρυφτό και δεν είχαν βγάλει ανακοίνωση για να ξέρει ο κάθε Χρανιώτης να μην βουτάει σε σημεία που δεν βλέπει και ούτε ενδείκνυνται έτσι κι αλλιώς για τέτοιες ταρζανιές – κλασική περίπτωση 44άρη που παλιμπαιδίζει!

Κανονικά του Χρανιώτη πρέπει να του βγάλουν περιοριστική εντολή, όπως κάνουν στην Αμερική, που να του απαγορεύεται να πλησιάζει τη θάλασσα σε λιγότερα από 400 μέτρα. Αν είναι κάθε φορά που βουτάει να του φεύγουν τα μαγιό, ή να βαράει το κεφάλι του, καλύτερα να το κάψει το συνήθειο, να ηρεμήσει κι η μάνα του που τόσο την αγαπάει και περιμένει γράμματά της, όπως έλεγε χθες.

Μάλιστα, φαίνεται ότι κακώς κυκλοφορεί ασυνόδευτος και μάλλον για να πάει στο Survivor πρέπει να προσκόμισε χαρτί με άδεια από τον κηδεμόνα, δεν εξηγείται αλλιώς.

 
Το τσεκούρι του Σπαλιάρα
Η βραδιά της Τετάρτης (ή όποτε γυρίστηκε το επεισόδιο) ανέδειξε όμως και το αστέρι του Γιάννη Σπαλιάρα. Επικοινωνιακός και συμπαθής ο λεγόμενος και αγαθός γίγαντας, είχε παραζαλιστεί από την εξέλιξη των πραγμάτων. Για έναν αγώνα ακόμα ήταν στο γήπεδο περισσότερο ως μαζορέτα συμπαράστασης στην ομάδα, παρά ως κανονικός παίκτης. Έχασε πανηγυρικά και τους δύο αγώνες που έδωσε, ενώ πρέπει να διέκρινε στα πρόσωπα των μαχητών τη δυσφορία για την απόδοσή του, αλλά και για τις φωνές που βάζει από τον πάγκο.

Ο Μισθοφόρος Αναγνωστόπουλος του την είπε για την ασυνεννοησία που προκαλεί, ενώ χθες του την έριξε και ο Βασάλος, ο οποίος δεν είναι βέβαιο ότι αντιλαμβάνεται τι ακριβώς εκστομίζει κάθε φορά, ωστόσο η έντιμη αφέλειά του, ξεγυμνώνει την αλήθεια περισσότερο από τις επιτηδευμένες επισημάνσεις ή ακόμα και μία ωμή και κυνική δήλωση, που όμως προκαλεί αντίδραση και αποστροφή. Ο Κωνσταντίνος είπε με ωραίο τρόπο, που δεν παρεξηγείται, ότι ουσιαστικά ο Σπαλιάρας είναι αγωνιστικά, αν όχι κανονικό παλτό, τουλάχιστον καμπαρντίνα, που δεν βοηθά την ομάδα!

Μέσα στη νύχτα λοιπόν του ήρθε να κόψει καρύδες. Δήθεν για να δείξει ότι τουλάχιστον βοηθάει την ομάδα στο φαγητό. Πήρε το τσεκούρι κι άρχισε τα πελεκίσματα – ανάθεμα κι αν κατάφερε να κόψει έστω και μία!

Με το τσεκούρι όμως του ήρθε και η μουσική έμπνευση και σκαρφίστηκε επί τόπου κάτι ραπ στίχους, με τους οποίους εμφάνιζε τον εαυτό του… σφάχτη καρύδων. Θα μπορούσε να πει ότι είναι… μοντελοσφάχτης, αλλά επειδή κάποιος άλλος κατοχύρωσε τον τίτλο μοντελοπνίχτης δεν το πήγε μέχρι εκεί! 

Άρχισε λοιπόν να τραγουδά στο σκοτάδι και να κουνάει πέρα δώθε το τσεκούρι, σαν τον… σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι. Θα κόλλαγε και το «εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες», αλλά δεν πήγαινε στο σκηνικό με τους κοκοφοίνικες.

Στο τέλος έδωσε μία παράσταση μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες και αντιπάλους και έδειξε ότι αν αυτό το τραγουδάκι το βγάλει σε δίσκο (όχι μουσικό, τον άλλον της εκκλησίας) θα κονομήσει κιόλας…
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης