Survivor: Γιατί οι Διάσημοι έστειλαν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές

Survivor: Γιατί οι Διάσημοι έστειλαν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές

Μετά το τροχαίο και την αλλαγή των ισορροπιών, ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και πήγε στην αντίπαλη ομάδα, που πάντως τον καλοδέχτηκε

Survivor: Γιατί οι Διάσημοι έστειλαν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές
Το τροχαίο των «Μαχητών» προκάλεσε ανακατατάξεις στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που αποφάσισε να συνεχίσει μετά τον τραυματισμό του, νοσηλεύεται στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, για να αποκατασταθεί η ισορροπία στις δύο ομάδες, μετακινήθηκε με ψηφοφορία ένας παίκτης από την ομάδα των «Διάσημων» στην ομάδα των «Μαχητών».

Στο αγωνιστικό μέρος οι «Διάσημοι» κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, που ήταν Merenda με ψωμί και όταν επέστρεψαν στην παραλία τους συζήτησαν για την ψηφοφορία. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε ότι θα ήθελε να πάει για να βοηθήσει και την απέναντι ομάδα, ενώ Γιώργος Αγγελόπουλος είπε ότι αν κάποιος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο είναι εκείνος, αφού αρχικά ήταν στην ομάδα των «Μαχητών».

Κλείσιμο


Τέλος, και η Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε στους συμπαίχτες της, ότι θα ήθελε να ψηφιστεί για να φανεί χρήσιμη στην άλλη ομάδα. Στη συνέχεια του επεισοδίου μεταφερθήκαμε στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε σύντομη συζήτηση για την εξέλιξη του παιχνιδιού και τα νέα δεδομένα.

Οι παίκτες των «Διάσημων» μετά τη μυστική ψηφοφορία, αποφάσισαν να φύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αμήχανος και λίγο πικραμένος λέγοντας πως δεν είναι χαρούμενος με αυτήν την απόφαση, όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.



Πάντως από το επεισόδιο δεν έλειψαν οι «μπηχτές» και οι κόντρες, ιδιαίτερα από την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που φαίνεται πως μίλησε «έξω από τα δόντια».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης